Om Frun

Välkomna till min sexdagbok ! Här kommer jag att skriva om sex, onani och fantasier, på ett rakt och ärligt sätt. Denna blogg kommer att handla om mej och min man. Jag behöver säkert inte nämna att jag kommer att vara anonym 🙂

Sen många år har tanken kommit och gått på att starta en sexblogg, men det har inte blivit av, förrän nu! Nu känns det som om tiden är den rätta när barnen inte behöver mej hela tiden. Bloggen kommer på samma gång att bli som en dagbok, som är öppen för alla som vill läsa om sex och lust.

På senare tid har jag märkt att min sexualitet börjar vakna till liv igen, efter många år av ett stressigt småbarnsstadie och en sexlust lika med noll. Det känns så härligt att igen känna längtan efter att blir smekt över brösten och en dunkande längan mellan benen, att få bli smekt, slickad och eggad till orgasm.

Jag bjuder in er till mina onanistunder där jag smeker mej själv på olika vis till härliga orgasmer, med eller utan sexleksaker. Ibland behövs inte mer än egna fingar som får leka över klitoris, eller ett täcke att gnida sej emot, och lyckan är total.

Jag kommer även att låta er få ta del av sexet med min härliga make. Han vet om att jag börjar blogga, och om han kommer att läsa mina texter kommer han att få ta del av mina innersta sexfantasier som han inte har en aning om. Det i sin tur kanske leder till att jag kommer att få leva ut mina fantasier, allt från att få smisk till att jag drömmer om att få slicka en kvinna till orgam och känna hur våt hon är. Om dessa fantasier blir verklighet, då kommer ni självklart att få hänga med 😉 I väntan på något trevligt så….

Jag hoppas att du kommer att trivas, oberoende om du är man eller kvinna. Om orden jag använder stöter dej på något vis, ja då är du på fel blogg helt enkelt.

Sköna lässtunder,
– Linn

Författare: Fruns lust

En gift kvinna på 40-50 år som börjat återupptäcka sin sexualitet. Följ med in i sänghalmen på sköna onanistunder, ta del av sex med min älskade make och och häng med på resan i sexleksakernas och fantasins värld.

4 reaktioner till “Om Frun”

 1. Otroligt härlig läsning, älskar ditt ärliga öppna och välformulerade sätt. Detaljer på en väldigt hög nivå gör att man känner sig närvarande och nästan en del av dina stunder.

  Fortsätter du i denna linje kommer du bli en älskad bloggerskan.
  Jag ser fram emot vartenda inlägg.
  Hur vill du bli uppskattad för dina texter? Med ord eller vill du höra hur det slutar för oss läsare också?

  Hur kommer du göra med bilder? Restriktiv eller lägga ut en del bilder på er? Såklart inga ansikten det förstår jag.

  Gilla

  1. Tack A för din kommentar! Mina texter får man väldigt gärna kommentera men självklart blir jag mer än glad om ni läsare får egna sköna stunder på grund av det jag skrivit.
   Jag leker med tanken att ev i ett senare skede lägga upp bilder, men det återstår att se.
   Ha en skön måndag,
   -Linn

   Gilla

 2. Hej kåta frun! Nu är det självklart att du ska få lite uppskattning för ditt arbete i kåthetens underbara värld. Hoppas att du får några besökare från mig.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s