Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Snabbis i badrummet

Alla barn är upptagna av sitt, och vi går fnissande iväg för att duscha med mannen. Vi är på gott humör efter gårdagens heta och kåta sexstund innan vi somnade lyckliga i varandras armar.

Vi duschar och småpratar om allt och ingenting. Jag tvålar noggrant in mina bröst med löddrande duschgel, låter fingrarna leka lite runt mina styvnande bröstvårtor. Jag kastar en snabb blick på mannen, märker att han börjar bli hård. Lägger upp mitt ena ben på bänken brevid mej, tvättar mina blygläppar, låter fingret löpa upp och ner, upp och ner. Känner det varma vattnet rinna ner för min rygg, ner över mina runda skinkor, känner hur värmen och lusten sprider sej i kroppen.

Efter ännu en blick på mannen förstår jag att inte kommer att komma ut från badrummet utan att ha fått mej ett knull.

Han har redan torkat sej innan jag slutar duscha, och han ger mej en puss på samma gång han ger mej handduken. Jag ser att hans kuk är hård, och bara väntar på uppmärksamhet.

Jag vänder ryggen mot honom och torkar mej. Jag känner hur han smyger upp bakom mej, smeker mitt ena bröst med ena handen. Känner hur han med den andra handen runkar kuken samtidigt som han låter kuken smeka mina skinkor, låter den glida fram och tillbaka, han stönar ett lågt ”aaah”. Att höra hans stön får blodet att rusa i kroppen och fittan dra ihop sej skönt.

Jag böjer mej fram och lägger händerna på bänken, svankar lite med ryggen och viftar på rumpan. Han låter kuken genast nosa mot min varma och fuktiga fitta, låter den glida lite försiktigt fram och tillbaka innan han trycker in den i min längtande fitta, snabbt och bestämt, visar vem som bestämmer. Jag ger ifrån mej ett stön, det är så skönt att bli tagen bakifrån. Han låter kuken glida in och ut, vi stönar båda lågt, jag möter honom i hans rytm. Vi stönar och flämtar, försöker vara så tysta som möjligt. Han stöter några gånger riktigt hårt innan han sprutar i mej.

sex I duschen
Image by efes from Pixabay

Författare: Fruns lust

En gift kvinna på 40-50 år som börjat återupptäcka sin sexualitet. Följ med in i sänghalmen på sköna onanistunder, ta del av sex med min älskade make och och häng med på resan i sexleksakernas och fantasins värld.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: