Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Sexleksakernas drottning

Jag hade läst så mycket om sexleksaken som alla verkade ha åsikter om. Dessutom verkade kvinnorna vara rörande överens om att den verkligen är så bra som alla påstår. Så efter några dagars funderande klickade jag hem från sexshoppen min nya leksak: Satisfyer Pro 2 Next Generation !

Satisfyer - Pro 2

Med darrande fingrar öppnade jag paketet när det kom, och lade den på laddning. Tyvärr hade jag ingen möjlighet att testa den, förrän efter några dagar när huset var tomt och jag var ensam.

Jag smekte mej över mina lena och fuktiga blygläppar, kändes som hela kroppen vibrerade av nyfikenhet och längtan att få prova detta under. Jag tog glidmedel och smekte mej över läpparna igen och lät fingrarna försiktigt smörja in min längtande klitoris med glidmedel, precis som det stått i bruksanvisningen.

Jag knäpper igång den på lägsta effekt och blottar min redan svullna klitoris, sjunker tillbaka mot dynorna och slappnar av. Jag hör ett mycket svagt durrande men känner desto mer! Det känns som en skicklig tunga leker försiktigt över min kärleksknapp och fittan drar ihop sej. Höjer ett steg på effekten och en orgasm sköljer över mej, fullständigt överrumplar mej eftersom den kom så fort, från ingenstans.

Jag känner mej lite besviken över att ha blivit snodd på en lång och njutningsfull onanistund, så jag bestämmer mej för att se om jag för första gången i mitt liv kan få en orgasm till så nära inpå den första. Min nyfunna vän brummar sakta brevid mej och jag lägger den på nytt mot min känsliga klitoris och höjer effekten ännu ett steg. Jag sveps omgående med i en njutning bortom alla gränser, så annorlunda, känns som en främmande man slickar mej girigt och bestämt, med ändast ett mål: mot orgasm. Fittan kramar och krampar, blodet rusar och jag känner hur orgasmen rullar in över mej i vågor och för första gången i mitt liv får jag uppleva det som alla kvinnor säkert någongång i livet önskar att få uppleva: en fontänorgasm! Jag känner hur det flödar ur mej och fittan kramar och krampar som aldrig förr. Lakanet under mej är alldeles vått och det rinner längs med mina lår när jag på darrande ben tar mej till närliggande WC, med leksaken givetvis i handen.

Jag sätter mej ner på golvet, och en djurisk hunger i mej, som jag aldrig tidigare upplevt, nästan tvingar mej till att sätta denna gudomliga sak igen mot min klitoris, jag vill ha mer! Om denna sak kan ge mej 2 orgasmer, varav en fontän, kan den säkert också ge mej en tredje, eller?! Jag hör mitt eget hjärta bulta i tinningarna, bröstvårtorna står ut och skriker efter beröring. Med ena handen smeker jag mina bröst och drar lite i vårtorna innan jag igen tar sikte med Satisyern mot min väntande klitta.

Med Satisfyern mot klitoris höjer jag effekten igen ett steg, och den underliggande orgasmen låter inte vänta på sej. Jag stönar högt på samma gång som jag känner hur ännu en fontänorgasm tar tag i mej och det flödar ur mej. Jag har fått smak på något jag inte visste var möjligt, och höjer igen effekten och igen rullar orgasmen över mej innan jag ens hinner reagera. Det är sååå skönt att jag skriker på samma gång det fullkomligt väller ur mej vätska som bildar en allt större pöl på golvet. Det känns som fittan krampar i ett och fontänorgasmen hålller taget om mej när jag ännu en gång höjer effekten med darrande fingar och det fullkomligt forsar ur mej och jag skriker och stönar om vartannat. Det kramar, krampar och darrar i mitt sköte och jag vet att jag måste sluta, eftersom under sista orgasmen känns det som knivar i huvudet och jag tror att jag håller på att få nåt allvarligt fel av alla orgasmer.

Jag sitter länge och bara smeker min svullna fitta och pustar ut och tittar mej förvånat omkring på den nya poolen vi har på golvet. Reser mej på ostadiga ben och börjar torka upp efter mej, kan tillägga att det behövdes 3 handdukar att få golvet torrt. Handdukarna lämnade droppspår på golvet hela vägen till tvättmaskinen, så våta var dom! Medan jag släpar mej tillbaka mot sängen undrar jag i mitt stilla stinne hur många grannar som hörde min lustfyllda lek…

Bör tilläggas att jag efter denna första gången med min nya leksak är ytterst noga med var och när jag använder den 😉

onani

( senare googlade jag vad orsaken till den knivskarpa smärtan i huvudet kan bero på och det är tydligen ansträngningshuvudvärk som uppstår vid kraftig fysisk ansträning, även vid sexuell stimulans kan det förekomma. Jag är tydligen inte ensam om att ha råkat ut för detta pga en skön stund med den här leksaken) Men, man behöver ju förstås inte få så många orgsmer på raken, man kan ju nöja sej med färre förstås *fniss*

Författare: Fruns lust

En gift kvinna på 40-50 år som börjat återupptäcka sin sexualitet. Följ med in i sänghalmen på sköna onanistunder, ta del av sex med min älskade make och och häng med på resan i sexleksakernas och fantasins värld.

10 reaktioner till “Sexleksakernas drottning”

 1. Oh my…. du lockar in mig med din förra kommentar om att jag skulle vänta tills nästa inlägg… mina förväntningar
  Höjdes rejält…där och då. Jag läser, fångas, fascineras och kuken blir så fylld så huden känns för trång. Dina beskrivande närvarande formuleringar gör mig galet kåt. Det känns som jag följer med dig i huset där du och din kompis far fram. Sen att du råkar pricka en av mina absolut största svagheter är ju bara för underbart. Jag hoppas dina grannar fick njuta av dina ljud.
  Stönar du mycket? Högt? Eller håller du inom dig?
  Vet du vad jag tycker är lite extra kul… att jag verkar vara ensam om att kommentera, dialogen eggar mig faktiskt ;-)… nyfikenheten ökar för varje ord. Vem är hon, jag vill inte veta. Men jag blir nyfiken på kroppen, håret, längden, formerna, smakerna. Jag älskade i detta inlägg hur du drog i dina vårtor, det skvallrar ju lite om hur du gillar att de behandlas. Eller hur detaljerat du berättade om fittans sammandragningar och hur du särade och hur klittans form var. Känns som du tar ut svängarna mer och mer… i like it. Ledsen för något osammanhängande men blir så när man är rätt kåt…. valde att vara elak med mig själv och inte spruta… eller hade du velat det? 😉

  Gilla

 2. Va kul att nån gång igång på vad jag skriver, det känns riktigt pirrigt liksom.Ger dej poäng om du kan sluta leka med dej själv innan det går, det klarar jag inte av annat än för en litenliten stund,( om det inte kommer ett plötsligt störmoment förstås, typ småfolk). Kanske du sprutar desto skönare ikväll istället, i väntan på något gott liksom…

  Gilla

 3. En fundering, är alla dina noveller självupplevda eller dina egna fantasier? Eller kommer det finnas inslag av helt fabricerade?
  De noveller du skrivit hittills är de upplevda i närtid eller för länge sen?

  Gilla

  1. Allt vad jag skrivit om hittills är sex jag har varit med, så som jag upplevt det 🙂 allt som jag hittills har skrivit om har hänt inom loppet av ca 4mån, några av händelserna är faktiskt bara några dagar ”gamla”.

   min tanke är att ni skall få ta del av mina sexfantasier o då är de förstås skrivna utifrån vad jag fantiserar om. men jag låter er nog få veta när det är frågan om fantasi 😉

   Gilla

 4. Det låter bra, fantasier är spännande att läsa för man lär känna skrivaren på ett djupare plan. Mycket spännande, det går också att höra lite var dina gränser är för olika grejer. Mycket intressant.
  Sen är de upplevda novellerna speciella för det blir verkligt på ett annat sätt, när du är så detaljerad( kan inte bli detaljerat) så blir det väldigt het och spännande läsning och man vet att det är äkta.
  Om man är nyfiken och har frågor såsom min fråga igår om stönande mm, föredrar du att få dem här eller på mailen?

  Gilla

  1. Ifall man har frågor kan man fråga här i kommentarerna, eller sen via mailen ifall man inte vill att alla ser 🙂
   vad gäller mitt stönande så är det mest fråga om, om vi / jag är ensam(ma). Om vi är på tumis med mannen så stönar vi nog båda rätt ut efter känsla och behag. Om småfolket är i närheten så måste man ju vara lite tystare. Man kan nog säga att jag älskar att stöna högt, då vet ju oxå mannen att det är skönt för mej.

   Gilla

 5. En detalj, bloggen har 1h fel på klockan ser jag . Skrev ju nyss men tider säger att jag gjorde inlägget 1431. Klockan är ju nu 1331.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: