Sexstund bland tvätten

En varm och solig dag förra sommaren gick jag omkring i en lång och skön tunika, och helt vanliga bomullstrosor undertill, dock utan BH eftersom jag oftast struntar i det när jag är hemma. Jag älskar när brösten gungar så där härligt när man går och det inte finns något som spänner och stramar på fel ställen. 


Jag var på väg för att hänga byket och mannen hakar på, hjälpsam som han är. Jag tar tacksamt emot hjälpen och vi börjar vika ner den rena och torra tvätten. Vi viker, småpratar och har en allmänt avslappnad atmosfär trots de alldagliga sysslorna. Plötsligt smyger han tätt intill mej,  sådär tyst som bara han kan. Utan ett ord låter han sina händer smeka över min runda bak, vidare ner över höfterna, och min kropp reagerar ögonblickligen! Det går en välbekant stöt igenom hela mej och jag putar lite med rumpan för att kunna gnida mej lätt mot hans kuk som redan är lite halvhård. Jag känner hur han drar upp min tunika, längre och längre upp och till sist glider den smeksamt över min rumpa. Jag hör hur han tar fram kuken från byxorna och sekunden efter känner jag hur han låter ollonet glida över skinkorna. Jag gungar från sida till sida lite försiktigt och känner hur ollonet eggar mej och när jag mer lägger märke till att han runkar kuken på samma gång kommer ett tyst stön över mina läppar. 


Jag böjer mej fram och tar stöd av tvättmaskinen för att kunna puta lite bättre så att mannen har fri insyn över min rumpa.  Han tar tag i min tunika igen och kastar den upp över ryggen så att han har fri insyn över min rumpa bakifrån. Jag hör hur hans andhämtning blir tyngre och att han stönar lite tyst. Den här ställningen, att bli sedd på bakifrån när jag står med putande rumpa, får mina trosor alltid att bli fuktiga. Tillsammans med tanken på att jag, en vanlig kvinna och mamma, står med tunikan upp över ryggen mitt på blanka dagen, medan mannen är kåt på mej och min rumpa, och runkar sin egen kuk mot mina skinkor, får mej så kåt att jag låter mina händer glida ner över magen och vidare ner mot min savande fitta. 


Jag känner utanpå mina trosor att dom är fuktiga, vilket betyder att jag är ordentligt våt. Mannen runkar mot min rumpa och ger ifrån sej ett stön, och sen drar han ner baksidan av trosorna över mina skinkor. Det är också en handling som gör mej alldeles vild när den görs bakifrån, jag känner mej så syndigt blottad. Med min hand kvar på fittan börjar jag massera mej själv kraftigt. Mannen ger ifrån sej ett ljud som låter som en väsning innan han stönar när han märker att jag tillfredsställer mej själv. Trostyget blir omedelbart vått vilket känns gudomligt när jag låter mina fingrar rätt så hårt massera min svullna klitoris. Jag cirkulerar med bestämda fingrar mot min klitoris, med trostyget emellan, vilket ger en skön och nästan förbjuden känsla. Mina tunga bröst gungar fram och tillbaka när jag roterar med underlivet och mannen stönar bakom mej. Jag känner de välbekanta ilningarna som börjar i ryggraden och märker att mannen håller en liten paus medan han smeker mina styva och känsliga bröstvårtor. Jag flämtar och stönar så tyst jag kan medan jag masserar fittan i ännu snabbare takt och mannen börjar runka igen med kuken mot min rumpa. Mina ben börjar darra när orgasmen drar igenom min kropp och jag stönar så tyst det går. Mannen stönar och flämtar till på samma gång och jag känner hur den varma satsen landar på mina bara runda skinkor och rygg. När orgasmen ebbat ut, drar jag med fingret innanför mina trosor och känner hur våt jag är. Med ett leende på läpparna tackar jag stjärnorna som gett mej denna mannen. ❤️

Författare: Fruns lust

En gift kvinna på 40-50 år som börjat återupptäcka sin sexualitet. Följ med in i sänghalmen på sköna onanistunder, ta del av sex med min älskade make och och häng med på resan i sexleksakernas och fantasins värld.

2 reaktioner till “Sexstund bland tvätten”

 1. Jag tror mannen är rätt nöjd att han fått denna kvinnan också ;-)…
  så mottaglig och tillgänglig när mannen får suget. Och hungrig på äventyr. Detaljrikedomen har definitivt ökat gällande dig själv… din runda härliga rumpa och stora gungande bröst i kanske d-g storlek ger en härlig bild av dig putandes på tvättmaskinen, mycket uppskattat. Längtar efter mera texter… man kan ju tro att jag är besatt av dig här. Så illa är det inte men du har ett sätt att skriva som är mycket upphetsande. Brukar inte gilla texter helt utan bilder, flera sinnen brukar vilja bli triggade. men du lyckas ändå göra det intressant och får mig så kåt.

  Gillad av 1 person

  1. Vi kompletterar varandra perfekt mannen o jag 🤩. Ang kupstlk så var det rätt så bra prickat
   Jag uppskattar att du tar dej tid att kommentera, då vet jag ju att jag har en läsare iaf 😉 Känns även fint att veta att nån också blir kåt av det jag skriver o har varit med om, häftigt!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s