Onani med mannen och Drottningen

Efter att jag berättat åt mannen om mitt första möte med Sexleksakernas Drottning, och även visat hur hur våt vår säng hade varit, i form av bildbevis, var han väldigt sugen på att få vara med och se på. Han ville med egna ögon se hur kåt hans fru blir av den till synes oskyldiga lilla grejen, och mest nyfiken var han väl på att få se fontänorgasm tror jag.

Så när huset äntligen är tomt på småfolk ( dagis och skolor ) så bestämmer vi oss för att ha lite lunchmysigt på min lunchrast. Jag menar, fontänorgmasmer klår ju mat med hästlängder när som helst.

För att inte ställa till det likadant i sängen en gång till så tar vi oss till badrummet, nakna och ivriga, jag med Drottningen tätt tryckt till mitt bröst och en lätt rodnad på mina kinder, dels av förväntan men även av blyghet. Det är inte alla dagar jag onanerar framför mannen, fast vi hållet ihop så många år. Kanske något vi borde göra lite oftare förresten. Jag sätter mej bekvämt tillbakalutad mot väggen och maken sätter sej på knä en bit bort. Han lägger märke till att jag är lite blyg, för han kommer fram och kysser mej och nafsar lite i mina styvnande bröstvårtor

Sexleksaken knäpps igång

Det är bara det dova durrandet som hörs innan jag tvekande särar på mina fuktiga blygläppar och smeker lite glidmedel på klitoris. Durrandet upphör så fort jag lägger Satisfyern mot min redan svullna klitoris. Jag känner omedelbart hur härlig den känns mot klitoris och precis som förra gången känns den som en smekande tunga. Jag lutar mej bak mot väggen, stönar lite svagt och tittar på mannen. Han ser fascinerat på, med en kuk som redan håller på att resa sej.

Orgasmerna avlöser varandra

Det tar inte många sekunder, kanske max 20 – 30, innan den första orgasmen sköljer över mej och mannen ser förvånat på mej. Jag ler lyckligt mot honom och lovar honom att det nog kommer fler. Han ser intresserat på när jag knäpper effekten ett steg högre och sveps omedelbart upp mot nästa orgasm som redan gör sej redo. Jag stönar och juckar lite med underlivet mot honom och i min kåtdimma uppfattar jag att han sitter mitt emot mej och runkar sin hårda kuk. Orgasmen sköljer över mej igen, fittmusklerna krampar och jag känner hur det sipprar vätska ur från fittan. Jag stönar, mannen stönar och effekten knäpps upp igen och innan vi vet order av kommer ännu en fontänorgasm över mej.

Mannen stönar i takt med mej och jag får ännu en fontän som rinner ut från mej. Min fitta är så våt, och jag är så kåt, och jag vet att jag borde sluta, men djuret i mej har vaknat igen och det går bara inte att hejda sej. Jag uppfattar att mina stön studsar mellan badrumsväggarna i ett, och i ärlighetens namn vet jag inte hur många orgasmer jag ännu hann få, innan det tyvärr slutade på samma vis igen som förra gången.

Mannen har ännu inte fått orgasm och jag visar att han skall komma till min mun med sin hårda kuk som bara vill spruta. Han stönar fram hur eggande det var att se mej leka och höra hur jag skrek ut min njutning (vilket jag inte visste att jag gjort) Jag tar honom girigt i munnen och suger med mina sista krafter satsen ur honom ända till den sista sista droppen.

onani

Författare: Fruns lust

En gift kvinna på 40-50 år som börjat återupptäcka sin sexualitet. Följ med in i sänghalmen på sköna onanistunder, ta del av sex med min älskade make och och häng med på resan i sexleksakernas och fantasins värld.

4 reaktioner till “Onani med mannen och Drottningen”

Lämna en kommentar

Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång