Fingrad till orgasm på soffan

Söndag, en skön dag på alla vis. Inga måsten, inga tidtabeller. Man kan ta stunden som den kommer, och njuta av ögonblicket och vad som erbjuds. Mannen har jobbat natt nu, så mina kvällar och nätter har varit ensamma där i sängkammaren, det pirrar så där skönt igen i skötet, pockar på uppmärksamhet.

Dagen går i sakta mak, jag surfar runt lite på sexleksakssidor, kollar sexiga outfits, tänker på att jag säkert inom snar framtid kommer att här i min ”dagbok” berätta om mina sexfantasier. Borde jag på förhand berätta åt mannen, eller skall jag låta honom läsa här? Jag vet inte, men ett som är säkert är att idag måste jag få en orgasm, på ett eller annat vis.

Bröstvårtan syns genom skjortan

Under dagen stryker jag mej honom, smeker lite på kuken ovanpå byxorna i flere olika omgångar och mannen kan inte missta sej vad som väntar ikväll. Jag ligger på soffan och slappar och surfar igen, när han går förbi. Han stannar bakom soffan och smeker mitt bröst lugnt och försiktigt, låter fingret dra över bröstvårtan och ett tyst stön kommer över mina läppar. Jag verkar gå igång på nästan vad som helst nuförtiden! Han smeker några sekunder och vårtan blir styv och vårtgården knottrar sej. När han går vidare ser jag hur min vårta syns tydligt genom min tunna skjorta och jag känner hur en längtan vaknar till liv mellan benen.

Efter en liten stund kommer han tillbaka och lägger sej brevid mej med ett litet leende. Han låter handen genast smeka sej ner mot mitt sköte som redan väntar på beröring. Fingrarna smeker utanpå leggingsarna och cirklar runt min klitoris. Det är så skönt och jag stönar till igen. Han smeker ännu lite innan han särar mina ben och för handen in under byxorna och låter fingrarna smeka min klitoris och blygläpparna ovanpå mitt hala trostyg. Han kysser mej och jag inser att han inte tänker låta mej vänta till kvällen, han kommer inte att sluta innan det går för mej, om inte småfolket hinner avbryta oss först.

Hans skickliga fingrar smeker, cirklar och pressar och jag känner hur våt jag är. Fingrarna åker in under troskanten och han smeker och trycker lite på blygläpparna och fingrarna blir våta. Han smeker sej upp mot min väntande klitoris och börjar bearbeta den målmedvet mot orgasm. Jag flämtar när hans vana fingrar smeker min kåtknapp och berättar för honom hur skönt det är och han kysser mej och fingrar mej med ännu lite mera tryck. Jag känner hur orgasmen redan börjar närma sej, stönar in i hans mun. Han smeker mej skoningslöst och jag stönar fram att det kommer snart att gå för mej om han inte slutar. Han kysser mej igen och svarar att det är bra, det är meningen.

Han smeker mej taktfast, låter ett finger leta sej in i min våta fitta innan han fortsätter att smeka klitoris som är stor och svullen av upphetsning. Jag är så kåt där jag ligger med benen brett isär på soffan, och hoppas att ingen av barnen kommer ut från sina rum. Våta fingrar för mej närmare och närmare orgasmen, pulsen dunkar i mina öron och när det går för mej tystar mannen mej med sin mun över min.

Kåt, sex, fingrad till orgasm
Lånad

Författare: Fruns lust

En gift kvinna på 40-50 år som börjat återupptäcka sin sexualitet. Följ med in i sänghalmen på sköna onanistunder, ta del av sex med min älskade make och och häng med på resan i sexleksakernas och fantasins värld.

7 reaktioner till “Fingrad till orgasm på soffan”

 1. Du kanske inte saknat mina kommentarer, men jag läser varenda mening. Håller mig bara lite i bakgrunden nu när du fått nya kommenterande läsare :-)..
  Blir lite nyfiken kring din syn på kroppsbehåring, på dig själv, på mannen. Kanske läge att smyga in lite kring detta i en novell?

  Gilla

  1. A, härligt att veta att du inte glömt bort mej, lägger din feedback bakom örat som vanligt.. 😊
   hoppas du sett min kommentar 1.4 angående utmaningen😉

   Gilla

   1. Ska faktiskt erkänna att det svaret missade jag, klumpigt gjort, men glad du påminner mig :-)…
    uppskattar att du antar utmaningen med utmaningar ;-)…
    normalt sett brukar jag inte tillåta begränsningar eller att du får avstå om det inte passar. Det är lite av grejen med utmaningar att man ska flytta sina gränser och våga utmana sig själv. Absolut att det kan finnas vissa gränser… men de gränserna hittar jag oftast själv efter en stund ;-)… men jag gör ett undantag och du får säga nej, men du förstår ju att viss besvikelse lär uppstå ;-). Vet ju att du gillar att behaga inte göra någon besviken.
    Din första utmaning gäller att gå in ett av barnens rum och plocka ut 5 st saker , testa dem under samma onanistund och ge mig återkoppling. Kommer bedöma ditt svar som en del i om jag anser uppdraget godkänt ;-).. är vi överens om uppdraget?
    När kan du leverera ett svar?

    Gilla

   2. Behaga brukar jag till den gräns och mån det känns bra för mej 😉 den första utmaningen är minst sagt en utmaning, kan inte säga när jag har den utförd, men ska försöka så fort som det bara är möjligt. Uppdraget rapporterar jag här som ett inlägg, eller?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s