Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Första bilden av mej

När frågan kom, när jag just hade startat bloggen, om egna bilder, tänkte jag för mej själv att sen någongång långt fram i framtiden när 1500 besökare har tittat in, då ska jag lägga ut min första bild. Den dagen kom bra mycket fortare än jag ens hade kunnat föreställa mej, tack vare er!

Jag hade aldrig någonsin kunnat tänka mej att min sexdagbok skulle hitta till så många läsare på så kort tid. Men det känns härligt och jag tackar var och en av er som har klickat sej in på dessa sidor, som kommenterar och frågar, ja som finns här helt enkelt och vill följa med på min resa. Måste väl även erkänna att det är upphetsande på sitt vis, när jag vet att det kanske eggar någon det jag varit med om och skriver ner.

För att visa min uppskattning, lägger jag nu upp min allra första bild på mej själv. Det är första gången ever jag exponerar mej på det här viset, så var snälla och lämna bort alla elaka kommentarer, ok 😉

Under Meny hittar ni en ny sida ”Frågor och svar” som uppdateras regelbundet med frågor jag fått av er härliga läsare. Tack.för.att.ni.finns. 💋

Författare: Fruns lust

En gift kvinna på 40-50 år som börjat återupptäcka sin sexualitet. Följ med in i sänghalmen på sköna onanistunder, ta del av sex med min älskade make och och häng med på resan i sexleksakernas och fantasins värld.

15 reaktioner till “Första bilden av mej”

 1. Vilka superhärliga bröst, helt enligt den beskrivning du gett;-) superimponerad över det steg du tar att börja visa lite av dig. Det höjer tempen på bloggen avsevärt. det skapar dock ytterligare nyfikenhet.

  Gilla

 2. Du är så snygg Linn 👍
  Fina stora naturliga bröst med en sexig bh i storlek 75 G som både döljer och visar upp dina bröst …härligt retsam bild när du lyfter upp blusen och visar vad som putar ut 🙄

  Gilla

 3. Man inser hur du skämt bort oss läsare sen du startade bloggen med att skriva inlägg varje kväll. Imponerande.
  Ikväll får man gå tillbaka och njuta lite av din bild du la ut, som för övrigt är magisk. Som nån skrev så är den avslöjande men ändå inte. Ska bli mycket intressant och se om det gett dig blodad tand att visa upp dig lite, vad tyckte du om det? Spännande följa dig r du flyttar gränser… tror det bor en liten exhibitionist i dig men som inte vågat komma ut ännu ;-)… vad tror du?

  Gilla

  1. för att vara helt ärlig, vilket jag vill vara med er läsare, känns det nog konstigt att veta att min bild kan ses av hela världen. kanske man blir van? återstår att se 😊 tanken har slagit mej att kanske det bor en liten exhibitionist i mej, men jag är inte så säker, kanske tiden utvisar det också. Istället försöker jag njuta av stunden, vilket jag hoppas att du också gör 😉

   Gilla

   1. Ja självklart njuter jag av stunden, jag kan säga att efter din novell om onanin på påsk så blir jag extremt nyfiken på din runda rumpa… men även din svank. Jag tror att din kropp på alla fyra med rumpan putandes är extremt sexig, har du djup svank?

    Vad är du mest nöjd med på din kropp, top 5 motivera gärna varför du är nöjd med just de delarna. 😉

    Gilla

   2. Go’morron A,
    svanken är nog inte lika djup idag som den var när jag var yngre pga av vissa orsaker, men jag svankar så gott ja kan.
    Mest nöjd med? Det var en knepig en, har alltid varit väldigt självkritisk, men:
    Ögonen- dom är vackert blå och dom har jag alltid fått komplimanger för.
    Rumpan- min man älskar min rumpa, oberoende på vilken storlek den har 😉
    Brösten- speciellt nu när de är större o rundare
    Håret- tjockt och tja, vackert
    Fittan – inte kanske den vackraste av alla på jorden men vilken njutning den ger 😍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: