COMING SOON

Frun i huset har tagit beslutet att introducera en ny kategori i bloggen:

Gästande stjärnor ⭐

Under denna kategori kommer jag nu och då att posta inlägg som inte är skrivna av mej, utan av mina läsare. Tanken är att ni läsare på så vis får ta del av även annat än min ”vanilj-sex” som kanske någon kallar det 😊 Jag kommer att publicera även sådant som jag inte tänder på, inom rimliga och lagliga gränser. Jag lovar dock att vara lyhörd för vad ni läsare anser om dessa inlägg för att veta hurdant innehåll ni tänder på och vill läsa om här på bloggen.

Vi människor tänder på och blir kåta av olika grejjer och därför har tanken fötts om att ta in gästande stjärnor ( = ni läsare ) som delar med sej av sina sexuella äventyr. Jag kan lova att det första inlägget under ”Gästande stjärnor” kommer att innehålla någonting jag själv aldrig kommer att erbjuda er 😉

Inom snar framtid kommer vi få läsa om Annikas och Stefans sexäventyr, ett par i 30-35 års åldern som älskar sex och att experimentera.

Ifall du känner att du vill få en het stund eller äventyr du varit med om, publicerat här på bloggen, och skrivlusten faller på, är du välkommen att dela ditt välskrivna, lustfyllda svenska inlägg, med mej via mailen.

Jag förbehåller mej rätten att själv välja vilka äventyr jag publicerar.

Foto av Pixabay pu00e5 Pexels.com

Författare: Fruns lust

En gift kvinna på 40-50 år som börjat återupptäcka sin sexualitet. Följ med in i sänghalmen på sköna onanistunder, ta del av sex med min älskade make och och häng med på resan i sexleksakernas och fantasins värld.

2 reaktioner till “COMING SOON”

  1. Mycket spänannde och bra initiativ. Alltid kul med andras tankar kring sex. Precis som du säger så är alla olika och tänder på olika saker men inget är rätt eller fel, så länge det är lagligt och alla är med på det. Ska bli kul läsa dina följares upplevelser.
    Skulle även vara extremt kul att höra dina tankar runt deras förehavanden. 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s