Fruns Sexfantasier

Största delen av oss mänskor har olika fantasier och drömmar. Så finns det kåta lustfyllda fruar, och män också för den delen, som har sexfantasier. Endel sexfantasier är just bara fantasier som man inte kan eller vill ens prova på i verkligheten, medan andra fantasier bildar små frön inom en och börjar växa och spira och man skulle gärna vilja förverkliga dem.

Jag tänker nu dela med mej av sexfantasier jag går igång på, och som får min fitta att svälla och bli våt. Alla fantasier är sådana som jag använder mej av när jag har sköna stunder för mej själv. Är dessa fantasier sådana som jag skulle kunna förverkliga ? Javisst! Jag kan avslöja att nästan alla nedan fantasier kan jag tänka mej förverkliga, så framt att det skulle vara ok för min man. De som är skrivna i kursiv stil, är jag inte 100% säker att jag verkligen skulle vilja förverkliga.

Jag ger mej nu ut på djupt vatten, eftersom jag inte vet hur ofta min man läser vad jag skriver om här på bloggen. Eftersom sexlivet var mer torrt än vått under många års tid på grund av stressen med småbarnslivet, så har jag aldrig delgett dessa med honom. Om jag skall vara riktigt ärlig så är det här ett ämne som gör mej blyg och jag har inte ”vågat” berätta. Men, nu får det bära eller brista, jag lär väl bli varse om han läst.

Fruns sexfantasier

 • Att få smisk på mina skinkor.( lite olika scenarion faktiskt)
 • Ha sex med en annan kvinna
 • Se mannen göra det skönt för en annan kvinna medan jag tittar på, leder till trekant eventuellt?
 • Bli knullad på / mot en motorhuv
 • Få gnida och rida mej till himmelska orgasmer på en badkarskant
 • Facesitting – Denna är nu redan förverkligad 🙂 Det hände spontant, innan mannen visste om att det var en fantasi hos mej.
 • Rollspel med mannen på annan ort än hemma
 • Göra en professionell fotosession iklädd sexiga outfits med mannen som iakttagare ( är det ens en sexfantasi ?) anyhow, den får vara med på listan ändå.
 • Gå på swingerklubb

Nu tänker jag bara lämna dom här såhär, och senare kommer jag att öppna upp mera i detalj var och en av dessa fantasier.

Vad har du för sexfantasier du går igång på ? Dela med dej här, eller via min mail 🤩

Författare: Fruns lust

En gift kvinna på 40-50 år som börjat återupptäcka sin sexualitet. Följ med in i sänghalmen på sköna onanistunder, ta del av sex med min älskade make och och häng med på resan i sexleksakernas och fantasins värld.

4 reaktioner till “Fruns Sexfantasier”

 1. Härliga fantasier du har, hoppas verkligen du får uppleva dessa oxå.
  Det är verkligen något extra när en fantasi slår in och händer.
  Jag och min man är väldigt öppna kring ämnet sex som du nog redan vet vid det är laget.
  Om vi får något fantasi eller tänker något så brukar vi försöka prata om det och sen om det går se till så man får uppleva detta.
  Oftast blir det som en överraskning när det väl sker.
  Tycker det är ett sexuellt sundhets tecken med fantasier ..
  Min fantasi som jag snöat in på för tillfället är att kissa på mig offentligt så min man ser mig bland massor folk när jag gör det, sen smyga undan någonstans för en snabbis..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s