Lustens baksida

Efter att jag börjat bloggen har jag lite nu och då frågat mannen om han varit in på bloggen läst, och svaret har alltid varit nekande. Detta förstår jag dock fullständigt; bloggen är min dagbok, och dels så har ju mannen redan varit med om det roliga så att säga. Hur som helst, en dag när jag satt på jobbet plingade mobilen till och mannen berättade att han nu varit in och läst, att han tyckte det hade varit väldigt upphetsande, och att han var kåt med stort K! Wow tänkte jag genast, sex är att vänta när kvällen kommer, och det började genast pirra mellan benen.

På kvällen satte jag och gjorde en beställning vid datorn till en nystartad nätbutik som säljer ursnygga sexiga kvalitativa underkläder ( mer om den i ett senare inlägg) när mannen sluter upp bakom mej och andas mot min hals innan han placerar små lätta kyssar längs med hela halsen och det går rysningar längs ryggraden på mej. Jag lutar huvudet mot ena sidan så att han skall komma bättre till, och han nafsar och kysser på samma gång han smeker min ena bröstvårta genom skjortan och BH:n. Ett tyst stön kommer över mina läppar och jag längtar tills huset går i ro så att vi kan ge åt hän åt våra lustar.

Fingrarna hittar min sköna punkt

Så fort jag lägger mej i sängen ”kastar” sej mannen över mej, som ett rovdjur som spanat in sitt byte en lång stund. Han kysser mej ivrigt och jag kan inte missförstå vad han vill: han vill ha mej, min kropp, min fitta och min lust. Som vanligt känner jag nästan omedelbart en sugande längtan mellan benen när han kysser mej och visar så tydligt att han vill ha mej. Mot min hand känner jag hur hans kuk är stenhård och stor, vilket bevisar hur kåt han varit nästan hela dagen och kvällen.

Jag känner hur otålig han är, han är så kåt att jag nästan kan ta på den. Hans fingrar hittar ena bröstet och låter fingrarna skickligt och vant smeka min vårta tills den blir hård. Han böjer ner sitt huvud och låter tungan försiktigt och sakta glida nerifrån upp, om och om igen. Det går stötar genom mej, det är så skönt, och jag kan inte annat än flämta och roterar lite med underlivet. Hans tunga nafsar och leker, kåtar upp mej med maximal fart och mitt stönande ger signaler åt honom att han gör precis rätt.

Han sätter sej upp på knä brevid mej och tar tag i kuken och runkar den lätt. Han kryper riktigt nära, så nära att han kan låta sitt ollon leka mot min bröstvårta medan han låter den andra handen sakta glida ner mot fittan, bara för att stanna strax innan den når fram. Istället koncentrerar jag mej på hur skönt det är med kuken cirklandes runt vårtan. Den mjuka och lena huden på den stenhårda kuken mot min styva bröstvårta får pulsen att dunka i öronen.

Han ändrar lite ställning och låter fingrarna glida ner mot min längtande fitta. Utan dröjsmål letar fingrarna sej mot öppningen och han trycker två fingrar in utan att tveka. Detta är mycket olikt mannen, han brukar vara långsam och nästan lite försiktig, men hans egen kåthet gör honom antagligen otålig, vilket får min kropp att reagera omedelbart och tända till. Det är nästan skrämmande hur han kan läsa av min kropp, eftersom detta var precis vad jag längtade efter i den stunden.

Njutning blir till smärta

Han pressar fingrarna in och börjar fingerknulla mej utan dröjsmål, snabbt och tryckande, precis som han brukar göra när jag får min fontänorgasm. Plötsligt förstår jag att det är det han är ute efter, att få mej att komma hårt, och vått! Han hittar punkten och jag känner hur fittan kramar kring hans fingrar och hjärtat slår hårt i bröstet. Jag känner hur jag fort slungas mot min orgasm medan pulsen dånar väldigt hårt i öronen, och jag hinner bara tänka ”nej, inte nu” innan smärtan knivar till i huvudet. Denna djävulska kniviga smärta får orgasmen att dra sej fort tillbaka och min kåthet att lägga sej på noll. Samma jävla smärta jag känt när jag lekt för länge med Drottningen.

Mannen märker att någonting hänt fats jag inget sagt, och kryper ner mellan mina ben istället. Hans tunga landar träffsäkert på klitoris och han slickar girigt av mina safter. Efter en stund är jag ordentligt kåt igen av hans skickliga tunga som precis vet hur den skall slicka mej. Tungan får mina safter att rinna till igen medan den cirklar, lockar och eggar och fingrarna nyper lite försiktigt i mina styva bröstvårtor. Han märker att det är det närmar sej, sätter sej upp och för fingrarna in i mej igen.

Hans rytmiska tryckande på min sköna punkt får kåtheten att stiga i rekordfart igen. Fittmusklerna kramar runt hans fingrar och jag känner att en orgasm närmar sej igen, känner nästan hur fontänen byggs upp medan pulsen börjar igen en gång slå väldigt hårt i öronen. Det tar inte många sekunder innan den knivskarpa smärtan igen sköljer över mej och allt annat försvinner.

När den värsta huvudvärken lagt sej puffar jag mannen ner på rygg, han har jobbar hårt för min njutning och förtjänar ett ordentligt sprut. Det tar inte länge innan kuken är ordentligt styv igen och jag suger och slickar skaftet turvist och låter tungan cirkla runt ollonet. Mannen stönar när jag drar med fingrarna över pungen medan tungan leker över ollonet. Jag låter ena handen omsluta den hårda kuken och runkar den i samma takt jag suger. Han stönar och flämtar så tyst han kan, och inom mej sprids en enorm tillfredsställelse; jag kan ge denna njutning till den man jag älskar mest. Det tar inte länge innan han stönar att han kommer, och när satsen pumpas in i min mun, är min lycka total.

☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Kvinnor: har ni varit med om denna hemska plötsliga huvudvärk vid sex, träning eller dylikt? Och framförallt: har ni blivit av med den och hur lyckades ni med det? Män får väldigt gärna också svara ifall detta är ett bekant fenomen för er. Alla tips tas tacksamt emot 💋

Författare: Fruns lust

En gift kvinna på 40-50 år som börjat återupptäcka sin sexualitet. Följ med in i sänghalmen på sköna onanistunder, ta del av sex med min älskade make och och häng med på resan i sexleksakernas och fantasins värld.

2 reaktioner till “Lustens baksida”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s