Sexfantasi: Smisk

Smisk, dask på rumpan, piska och bondage är det första jag tänker på när jag hör Smisk.

En av mina sexfantasier är att få smisk. Jag tror att den här fantasin föddes efter att jag läste ”50 shades of Grey ” för många år sedan och jag blev riktigt våt av att läsa vissa sidor i böckerna. Fantasin om smisk finns i olika varianter, och de är alla av den snällare varianten:

  • ordentliga daskar på skinkorna när mannen knullar mej bakifrån
  • jag ligger över mannens knä, ev klädd i skoluniform, med eller utan trosor och han smiskar mej med handen.
  • fastbunden med överkroppen i bordet och blir lätt smiskad. Trosorna nerdragna till halva låren.

Vad jag inte går igång på är hårdare bdsm, hårt bunden, av att hänga ner från taket eller kroppen bunden i andra ställningar, men jag missunnar inte de som verkligen njuter av det och vågar ge sej hän på det viset. Bdsm är en egen värld var den dominanta absolut har full koll på allt, respect!

Ifall någon av mina läsare har något tips på var man kan hitta filmer var just denna lätta variant av smisk utspelas, så tar jag tacksamt emot dem!

Min sexfantasi: bunden och smiskad

Jag drömmer om att få bli fastbunden med överkroppen mot matbordet / händerna bakom ryggen, magen neråt och med bindel för ögonen. Där står jag framstupa över bordet, med benen en aning isär, oförmögen att röra mej, i en sexig outfit, strumpor och skor, och mannen bara sitter / står bakom mej en stund och ser på mej utan att varken röra mej, eller säga något.

Han kommer sen inpå mej, smeker mej över skinkorna och drar sen ner trosorna till låren var han lämnar dem. Han särar lite mer på mina ben, låter fingrarna sensuellt reta mej över ryggen, lyfter på en eventuell kjol innan han smeker ner över min bara rumpa och lår, komma farligt nära mina nyrakade blygläppar men rör inte vid dem. Han använder sej även av fjäderkittlaren över hela kroppen. Sen lämnar han mej igen en lång stund och sätter sej någonstans bakom mej och bara tittar.

När han tycker att tiden är mogen, kommer han fram till mej och daskar till mej ordentligt med handflatan på mina skinkor, turvist. Ibland bara smeker han dem för att sen igen smiska till. Ifall vi provat detta tidigare och jag gillat det, kan jag också tänka mej att nån form av paddel eller en ”nybörjar piska ” skulle få ge mej smisk.

Efter att skinkorna är lite röda av allt smisk, sätter han sej mellan mina ben, berömmer hur duktig jag är och börjar slicka mej försiktigt över mina våta och svullna blygläppar. Jag skulle få rida och gnida mej mot hans tunga, så länge som han vill. Efter det får han göra vad han vill med dej, ta mej bakifrån, krypa upp på bordet och ge order om att suga kuk, ge mej ännu mera smisk, eller vad som helst. Min orgasm skulle vara helt utlämmnad till honom, och han får bestämma om han vill ge mej den eller inte.

Liggandes över knät och får smisk

Den här fantasin går jag verkligen igång på när jag tänker på att jag skulle jag ligga över mannens knä, ikädd en sexig skoluniform, knästrumpor och sexiga trosor. Kjolen skulle med nöd och näppe täcka mina runda skinkor. Mannen har mej hjälplöst liggandes över knät och han skuffar kjolen litelite upp över mina skinkor så att jag känner att fittan blåttas om han drar ner mina trosor till låren. Han smiskar mej sen över mina skinkor tills dom är röda och ömmar, innan han börjar smeka dom ömmande skinkorna innan han för sakta och smeksamt fingrarna till fittan och smeker mina våta blygläppar och svullna klitoris.

smisk, sexfantasi,sex

Daskar på skinkorna under sex

Det här är den jag tror att min man kanske skulle ha minst svårigheter med, om man kan säga så. Han är så snäll och gör aldrig någon illa, så jag vet faktiskt inte om han klarar av att slå mina skinkor röda med varken handflatan eller en liten snäll piska. Men några daskar på skinkorna under en het doggysession kanske 😉

Tacksamt tar jag/vi emot förslag på hur man övervinner rädslan att göra den andra illa ifall någon utav mina härliga läsare har erfarenheter av det här.  

Författare: Fruns lust

En gift kvinna på 40-50 år som börjat återupptäcka sin sexualitet. Följ med in i sänghalmen på sköna onanistunder, ta del av sex med min älskade make och och häng med på resan i sexleksakernas och fantasins värld.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s