Orgasm mot badkaret

Fruns sexfantasi

Som nämt i inlägget ”Mina sexfantasier” så har jag en fantasi om hur jag gnider mej mot en hal badkarskant till orgasm.

Ni som följt mej sedan tidigare vet att jag har en förkärlek vad gäller onani för att gnida mej mot något. Täcket är en favorit, vilket det har varit sedan ungdomens år. Det är ju också väldigt praktiskt eftersom man ju har täcket alltid till hands när man ligger i sängen. Då kan man ju gnida sej till orgasm fast mannen ligger och sover där brevid 😉

Hur som helst, oftast fantasierar man ju om sådant som man inte har, och i mitt fall är det ett badkar, av alla saker i världen. Så fort jag bara tänker på hur det måste kännas att få sänka ner sej över en våt, men rätt så bred badkarskant, så pirrar det till mellan benen. Om jag för tanken ännu vidare och fantiserar om att fittan är insmord med doftande duschgel, hal och våt med andra ord, och sen gränslar badkaret, ja då blir jag riktigt fuktig.

Jag ser mej själv sitta där, insmord i duschgel från topp till tå, vattnet droppandets på golvet, medan upphetsningen stiger i kroppen medan jag smeker mina styva och hårda bröstvårtor. Efter ett litet tag börjar jag sakta gunga lite försiktigt fram och tillbaka, medan kåtheten spider sej i kroppen och jag blir våtare och våtare mellan blygläpparna av mina fittsafter.

Efter en stund lägger jag händerna på kanten framför mej som stöd och börjar gnida mej fram och tillbaka över kanten, medan jag känner hur kåtheten tar fort tag i mej och fittan börjar pulsera. Ju våtare och halare det är, destu skönare! Jag gnider mej fort medan min andhämtning återgår till stönanden som ekar mellan badrumsväggarna. Blygdläpparna glider isär och det känns som de omsluter kanten medan jag gnider mej frenetiskt. Just innan det går stannar jag upp och låter orgasmen dra sej tillbaka innan jag lägger båda fötterna in i badkaret. Jag putar sedan med rumpan, lägger händerna på vardera sidan om mej som stöd, och sänker sedan ner fittan mot kanten, just så pass att blygläpparna nuddar vid kanten. Jag sänker mej upp och ner, precis som jag skulle rida en kuk, vilket gör att kanten nuddar vid mina blygläppar men lämnar min trånande klitoris utan tryck, vilket kåtar upp mej ännu mer.

En liten stund klarar jag utan att låta klitoris få kontakt, innan jag vinklar rumpan på lite annat vis så att kanten träffar min hårda klitoris varje gång jag sänker mej neråt. Min våta fitta lämnar fittsaft på kanten varje gång jag nuddar vid den. Efter en stund är jag så kåt att jag gränslar kanten igen och börjar gnida mej fort mot den. Magen drar ihop sej och det går som stötar igen kroppen och det tar inte en lång stund innan orgasmen sköljer över mej och jag kommer hårt över badkarskanten.

orgasm, sexfantasi, fitta
Lånad

Författare: Fruns lust

En gift kvinna på 40-50 år som börjat återupptäcka sin sexualitet. Följ med in i sänghalmen på sköna onanistunder, ta del av sex med min älskade make och och häng med på resan i sexleksakernas och fantasins värld.

2 reaktioner till “Orgasm mot badkaret”

 1. Onani ensam eller tillsammans kan vara helt magiskt ibland.
  Själv onanerar jag minst 1 – 2 gånger själv varje dag.
  Och däremellan sex med min man.
  För mig så kommer jag på olika sätt om jag onanerar eller om jag har sex med min man.
  Det gäller även min man när han onanerar eller har sex med mig.
  I det här hemmet är inget tabu med onani , själv eller tillsammans.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s