Morgonvått

Jag vaknar på morgonen innan klockan ringer och min första tanke är: Idag händer det, idag skall vi äntligen iväg med mannen på en hotellnatt! Jag låter fantasin ha sin egen gång medan jag ligger där och tänker på hur härligt det kommer att bli att få rå om varandra, för att inte tala om att ha sex utan att behöva vara tysta! Känner hur upphetsningen stiger i kroppen av bara tanken och det pirrar till mellan benen och blir fuktigt. Mannen vaknar, slår armen om mej och önskar god morgon. Efter ett litet tag smeker handen in under täcket och kupar sej över bröstet. Han smeker och knådar lite försiktigt, precis så som jag tycker om och upphetsningen stiger på nolltid. Jag känner hur det rinner till mellan mina blygläppar och stönar sakta eftersom den yngsta har sovit i vårt rum under natten.

Fittan savar

Han fortsätter smeka bröstet innan han låter fingrarna smeka och reta mina styva bröstvårtor. Jag flämtar till, bara njuter av den sköna behandlingen och blundar. Snart känner jag tungan glida över vårtan för att sedan slicka, sakta och försiktigt, precis som om han slickade min klitoris. Underifrån glider tungan om och om igen över bröstvårtan och jag stönar så tyst det går. Handen letar sej nerför magen och fingrarna smeker försiktigt över mina lena, nyrakade blygläppar. Mannen suckar nöjt när han känner hur våt jag redan är, pressar lite på och blygläpparna glider isär. Han låter fingret glida försiktigt ner mot öppningen för att sedan smeka upp mot klitoris och sakta sakta smeka den redan svullna och hårda knoppen. Jag kvider till och pressar mej uppåt för att få mera. Fingret cirklar runt klitoris och han kysser mej på samma gång han smeker sakta rakt på klitoris. Eftersom jag är så våt glider fingret utan problem och han smeker den oändligt sakta och jag stönar långt ner i halsen.

Redan efter en liten stund känner jag de välbekanta ilningarna i ryggen när orgasmen närmar sej med storm. Jag pressar ihop mina lår och låser mannens hand för att inte komma. När orgasmen dragit sej tillbaka särar jag på benen och hans sköna fingrar fortsätter omedelbart den gudomliga behandligen av min trånande klitoris. Fingret gnuggar sakta min våta kåta klitoris, eggar och lekar och jag känner att det är nära igen. Jag vill dock inte komma, vill spara mej tills vi kommer till hotellet, så jag drar bort hans hand, precis i rätt tid för att inte glida över kanten mot en förlösande orgasm. Mannen ser besviken ut och viskar att han ville se mej komma, tar tag i min hand och för den ner mot sin stenhårda kuk. 


Mannen är precis lika kåt som jag och jag låter min hand runka den hårda kuken ovanpå kalsongerna. Han stönar in i min mun och jag får behärska mej för att inte föra hans hand ner igen mot min våta längtande fitta. Istället låter jag min hand glida in under hans kalsonger för att ge kuken några sköna runkdrag innan jag glider ur hans grepp och säger bestämt att han också får vänta. I samma stund ringer väckarklockan och minstingen slår upp sina ögon till en ny dag. 


Fortsättning följer…

Författare: Fruns lust

En gift kvinna på 40-50 år som börjat återupptäcka sin sexualitet. Följ med in i sänghalmen på sköna onanistunder, ta del av sex med min älskade make och och häng med på resan i sexleksakernas och fantasins värld.

4 reaktioner till “Morgonvått”

  1. Oj vilken trevlig morgon. Ligger själv å smeker morgonståndet, blev ju inte mindre sugen efter detta.
    Ser fram emot berättelsen efter eran hotell vistelse.

    Gilla

Lämna en kommentar

Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång