Sommarsex i förtältet

Gästande stjärnor/ Annika och Stefan

Efter en magisk pubb-sommarkväll någonstans i Sverige så styrde vi vår väg mot campingen där vi bodde. Under hela kvällen hade Annika busat och teasat mig med diverse händelser och blickar. Vi hinner halvvägs ut ifrån stadens kärna när jag känner att jag bara måste slå en 7:a.. Jag säger till Annika att jag måste vika av en snabbis, hon stannar tillsynes kvar på platsen medans jag går in I ett buskage. Hinner inte mer än dra ner gylfen och ta fram den innan jag känner Annikas händer ta tag om min halvhårda kuk. Hon drar ett par gånger i den innan hon möter upp med munnen och suger in den så långt hon kan ta den. Innan hon reser sig upp och säger till mig.- Det blir mer hemma i vagnen sen … 


Efter den behandling jag just fick så är det lite svårt till en början att tömma blåsan. Men efter en stund så är jag klar och färden mot campingen fortsätter. Campingen och husvagnen ligger intill en liten sjö med minimal insyn. Annika sätter sig i rottingstolen i förtältet och beundrar utsikten, medans jag går in I vagnen för att hälla upp 2 glas calvados. Ansluter till min vackra fru helt naken och med glasen. Annika sitter tillbaka lutad och njuter av den ljumna sommarkvällen. Ställer ner glasen på bordet och flyttar ut min stol så den står snett framför henne. Sätter mig ner och börjar dra i kuken och säger- varsågod , till min vackra fru. Hon tittar upp och ser mig sitta framför henne med praktstånd. Hon slickar sig om läpparna. Efter hennes bus i buskaget tidigare tänkte jag att denna kväll är det jag som bestämmer. Jag vet av mångårig erfarenhet att Annika älskar när jag tar ” makten ” över akten. Hon nästan sveper calvadosen i samma sekund som hon reser sig upp mot mig. Men jag säger nej till henne. – Du ska se på när jag kommer sen efter det får du kuk älskling ..Säger jag till henne med ett smilande leende. 


Hon sätter sig ner igen och börjar krama sina bröst. Jag börjar sakta dra i kuken, drar verkligen ut på det. Är så kåt att jag skulle kunna komma på någon minut, men jag håller ut och ser min fru framför mig bli allt kåtare och kåtare .. Hon hasar ner sig i sin stol framför mig och särar upp benen mot armstöden. Hennes fitta är helt slät och blank av fittsafter. Kan inte hålla mig längre och skjuter stråle efter stråle av sperma över min mage. Annika reser sig upp och suger ur det sista innan hon slickar i sig resten som hamna på magen. Hon sätter sig ner åter ner igen något nerhasad i stolen och jag sätter mig på marken framför henne mellan hennes ben. 
Möter upp henne våta med min tunga. Slickar och suger på hennes klitta. Det börjar sakta rinna safter ur henne och ner på förtältsmattan.Man till och med hör hur det droppar ner. Jag vet nu att hon är väldigt nära att komma, så jag slutar slicka och sätter mig tillbaka i min stol. Börjar åter dra i min kuk framför henne. Hon blir helt kåt frustrerad och ber mig fortsätta för hon vill verkligen komma. Åter igen säger jag nej. Ber henne komma till mig och suga mig hård igen, vilket hon motvilligt men hungrigt gör. Tar en stund innan jag åter igen är stenhård.

 Annika ställer sig upp och är på väg tillbaka till hennes stol när jag tar tag om hennes höfter och i en rörelse drar jag henne tillbaka och ner över min kuk . Hela kuken far in till det innersta av henne och hon blir välfylld. Börjar rida mig och det tar bokstavligen bara sekunder innan hon får sin första orgasm. Känner hur det rinner ner över min pung. Hon fortsätter rida medans jag nyper hennes härliga toppiga bröstvårtor. Jag bara älskar min frus bröst. Härligt tunga bröst som dansar upp och ner, fram och tillbaka medans hon åker upp och ner på min kuk. Jag börjar ställa mig upp och drar ur mig. Lägger mig på förtältsmattan och säger till Annika att rida mot mig. Hon gränslar kuken och den glider lätt in I henne igen. Smeker och masserar hennes tunga bröst med vänster hand. Höger hand letar sig fram till hennes klitta som jag sakta börjar gnida. Nu känner jag hur hennes fittmuskler krampar om min kuk. 
Annikas andning blir allt tyngre och tyngre, henns lårmuskler börjar vibrera. Hon kan inte längre vara lika tysta som vi hittills lyckats vara. Och med ett avgrunds-stön kommer hon i en djup fontänorgasm. Hon lutar sig tillbaka och jag glider ur henne samtidigt som hon sprutar ner hela mig med sin orgasm. Jag sitter framför henne på marken och drar I kuken. Känner själv hur det börjar bulta i den åter igen. Annika ser på mig att det är nära och snurrar sig ner på mage framför mig och börjar runka kuken och suga mina pungkulor. – Vart vill du komma älskling?! Frågar hon med hungrig blick Jag hinner inte ens tänka eller reagera innan jag känner hennes långfinger i mitt anal. Jag bara exploderar och skjuter stråle efter stråle med sperma över både mig och henne. Helt paralyserade ligger vi kvar en stund innan vi går ner till sjön och tar ett skönt kvälls nakenbad och tvättar av oss lite innan vi går till sängs. 

Författare: Fruns lust

En gift kvinna på 40-50 år som börjat återupptäcka sin sexualitet. Följ med in i sänghalmen på sköna onanistunder, ta del av sex med min älskade make och och häng med på resan i sexleksakernas och fantasins värld.

2 reaktioner till “Sommarsex i förtältet”

    1. Håller med dej om att Annika och Stefan minsann vet hur de ska njuta av livet och varandra till max! Jag hoppas innerligt att du snart träffar någon att leka med.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s