Ljus sommarnatt i norr

Gästande stjärnor / Annika & Stefan

Nedan delar Annika med sej av vad det kan hända en sömnlös natt. ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Ibland kan jag ha svårt att sova, speciellt om det är ljust som det är här uppe i norr på sommaren. Jag hade legat och vridit och vänt på mig länge men utan att somna. Stefan låg brevid mig och sov, han märkte inte att jag reste mig upp ur sängen. Jag hängde på mig min siden morgonrock och gick ut ur sovrummet och in till köket för att ta ett glas vatten. Tog ytterligare ett glas och gick ut mot våran altan som ligger på en bergsknalle mot havet. Vi har mer eller mindre ingen insyn till oss alls så vida man absolut vill se in. Vilket kan vara sexigt ibland att just folk vill se .. 

Jag gick ner de 2 trappstegen ner från altanen och satte mig på klipporna, de var varmt ute. La mig ner och blundade och kände den härliga luften smeka över min halvnakna kropp. 
Det gick som stötar genom hela mig och utan att jag själv tänkte på det så började jag smeka mina härliga bröst. Älskar mina nya härligt stora bröst. Lät ena handen glida ner mot min fitta, jag var redan våt. Började sakta i cirkelrörelser smeka min klitoris som svarade direkt och svullnade upp. Känner hur kåtheten växer i mig, för ner 1 finger till fittöppningen och låter det glida in, vilket det gör utan några som helst problem. Fittan savar sig och det rinner ner fittsaft över berget. För in ett finger till och börjar pulla mig. 

Mina stön går från lågmälda till njutningsfullt. Hör mig själv stöna högt när jag börjar nå klimax, fittan krampar och mina ben skakar. I nästa stund skjuter jag ut strålar ur fittan, jag kommer så djupt och skönt att hela jag skakar. Spänner mig till max och orgasmen återkommer med full kraft och jag skjuter ut en till Orgasmstråle som landar över det kargiga berget. 

När jag kvicknar till och sätter mig lite upp ser jag en kvinna i en båt i vattnet nedanför mig. Hon har vittnat allting … En värmande känsla av pinsamhet och skuld väller över mig. Men får för mig att hon säkert gillar det hon ser. Vinkar åt henne och hon vinkar tillbaka till mig. Vi säger ingenting. Jag särar åter igen på benen och släpper strålar av ljummet kiss ut över berget samtidigt som jag smeker mina stora bröst. Känner åter hur orgasmen byggs upp. Smeker min klitta igen och den andra handen når mitt anal. Pekfingret letar sig in och dröjer inte länge innan jag exploderar i en ny Orgasm som rinner ur mig. När jag åter tittar upp så är kvinnan borta.. Jag stänger igen morgonrocken, går in igen och in till badrummet där jag tvättar av fittan. Återvänder till sängen till min sovandes man, lägger mig tätt intill honom och drar hans arm och hand mot mina bröst. När han skedar mig känner jag något hårt mot min rumpa.. Men helt slut som jag är tänker jag att den får vi leka med imorgon. 

Författare: Fruns lust

En gift kvinna på 40-50 år som börjat återupptäcka sin sexualitet. Följ med in i sänghalmen på sköna onanistunder, ta del av sex med min älskade make och och häng med på resan i sexleksakernas och fantasins värld.

5 reaktioner till “Ljus sommarnatt i norr”

 1. Oj oj oj!
  Detta lät ju helt underbart!
  Är ny läsare på din blogg men jag kan lova att jag kommer stanna kvar ett bra tag.
  Snacka om att hennes man/sambo gick miste om något.
  Önskar jag hade varit kvinnan i båten

  Gillad av 1 person

   1. En fråga som poppade upp i mitt huvud igår när jag satt och läste flera inlägg på din blogg.
    Hur ofta uppdaterar du? Alltså skriver nytt så att säga ?

    Jag må säga att det var väääldigt blött i trosorna igår kväll när jag låg och läste alla härliga inlägg ..

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s