Kåt av egen fantasi

Jag sitter ute på gården i den ljumma och sköna kvällen, bara en av småfolket är hemma, dock inomhus och leker och mannen jobbar. Kvällen är härligt skön med fågelkvitter och framför mej på bordet står ett glas vin och den bärbara datorn. Vad mer kan man som flerbarnsförälder önska sej? Sex förstås…

Jag skriver ner för er mina härliga läsare min fantasi om att ha sex på en motorhuv. Medan jag skriver känner jag det välbekanta pirret mellan benen och jag känner att jag blir fuktig medan orden tar form på skärmen för att förmedla ännu en fantasi till er.

Efter att jag skrivit klart, är jag väldigt upphetsad och surfar lite runt på webben och tittar på sköna onanistunder med kvinnor. Jag blir kåt av deras stön och smeker mej sakta över trosorna. Jag känner hur fuktig jag är mellan mina blygläppar, medan jag kollar att ingen går på gatan utanför och ser mej. Jag låter ena benet lite glida isär och smeker blygläpparna ovanpå mina nya trosor som mannen inhandlat som överraskning.

Jag låter fingrarna smeka ännu lite ovanpå trosorna och jag stönar till. Kåtheten tar tag i mej, och jag tänker på hur det skulle kännas att bli knullad mot en motorhuv. För länge sedan sög jag faktiskt av mannen i bilen medan han körde, ända tills satsen sprutade in i munnen.

Fingrarna smeker allt hårdare och jag känner att jag vill ha mer, men vågar inte här var jag sitter. Jag förflyttar mej in och sjunker ner mot väggen genast innanför dörren på huk. Ena troskanten glider lite åt sidan och jag känner min lena hud under mina fingrar och låter fingret glida in mot fuktigheten. Jag känner hur våt jag är och låter fingret glida i skåran upp och ner några gånger innan jag behärskar mej och lägger troskanten tillbaka på sin plats. Jag börjar istället gnugga min svullna klitoris ovanpå trosorna och känner hur blygläpparna glider isär. Det tar dock inte länge innan handen glider innanför trosorna för att smeka mina blygläppar och för att ännu en gång känna hur våt jag är.

Jag kan inte hålla mej längre utan drar trosorna åt sidan med ena handen och låter andra handens fingrar leta sej in och känna hur våt jag är. Klitoris är svullen och väntar på skönt smek och jag smeker fittsafter från öppningen upp mot klitoris för att få bra glid. Jag hinner inte smeka mej länge innan jag känner hur jag blir ännu våtare och blygläpparna sväller ännu mer. Fingrarna dansar över klitoris och jag plockar ut mitt ena bröst från klänningen. I vanlig ordning är jag utan BH och jag har fri tillgång till min styva bröstvårta. Jag smeker både klitoris och vårtan och jag slungas iväg mot en skön orgasm.

Författare: Fruns lust

En gift kvinna på 40-50 år som börjat återupptäcka sin sexualitet. Följ med in i sänghalmen på sköna onanistunder, ta del av sex med min älskade make och och häng med på resan i sexleksakernas och fantasins värld.

7 reaktioner till “Kåt av egen fantasi”

  1. Det där lät jätte busigt och helt underbart.
    Jag själv älskar att utmana det lite till att någon eventuellt kan se mig….
    PS. Jag har inte fått mail svar än, men ingen brådska.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s