Skönt sex efter en torr sommar

Jag kunde inte släppa tankarna på sexleksakerna vi klickat hem: jag en liten magic wand och mannen hade blivit intresserad av kukpump och ville prova en sån. Så sagt och gjort, vi klickade hem dessa och en härlig spänning spred sej i kroppen. Jag vet dock inte om jag är mera nyfiken på min egen leksak, eller på mannens *fniss*

Mannen har gått tidigare och lagt sej igen eftersom han skall på jobb igen på morgonen, medan jag väntar på att det yngsta småfolket skall somna innan jag kryper till sängs. Innan hen gör det, har en timme förflutit och jag vet att mannen sover djupt när jag tassar in i sovrummet och kryper ner under täcket så tyst det går för att inte väcka honom. Min förvåning vet inga gränser när mannen omedelbart kryper in under mitt täcke, kysser mej i nacken och kupar handen över ena bröstet. Fjärilarna börjar omedelbart fladdra i magen och upphetsningen stiger med rekordfart.

Våta trosor

Han smeker försiktigt mitt bröst medan han placerar små lätta kyssar i nacken. Små suckar av välbehag kommer över mina läppar, ett tecken som mannen inte kan missförstå. Fingrarna smeker försiktigt bröstvårtan som reagerar omedelbart och blir styv. Han kysser mej djupt, eggande och med lidelse, jag känner att han är upphetsad. Min egen upphetsning fortsätter att stiga och jag har svårt att ligga still när han rullar över mej på rygg och låter tungan leka med bröstvårtan.

Det tar inte länge innan handen vandrar ner över min mjuka mage och försiktigt smeker mina svullna blygläppar ovanpå det hala trostyget. Ett stön kommer över mina särade läppar och jag känner hur hjärtat bultar av upphetsning i bröstet. Jag särar på benen så att de sköna fingrarna skall komma bättre åt. Fingrarna smeker först försiktigt, upp och ner, liksom lite trevande och som om det vore första gången. Jag känner hur ena troskanten lite glider åt sidan och mannens fingrar nuddar lite vid min nakna lena blygläpp. Jag suckar och stönar, mannen kan inte undgå hur kåt jag börjar bli av den sköna behandlingen. Trycket mot fittan ökar lite och jag känner hur våta mina trosor är. Jag juckar lite emot hans fingrar, och trosan glider ännu lite mer åt sidan och jag känner hur kåtheten tar överhand och orgasmen börjar byggas upp.

Tungan träffar klitoris

Smekningarna blir snabbare och snabbare och jag hör mej själv flämta och kvida. Mannen drar av mina trosor och smeker fjäderlätt över mina fuktiga svullna blygläppar. Jag försöker trycka mej emot honom och han för in ett finger I mej. Han flämtar till och berättar hur varm, våt och skön jag känns, innan han drar ut fingret och smeker upp fittsafter över klitoris och låter fingret cirkla några gånger kring min kåtknapp innan han kryper ner mellan mina särade ben för att slicka i sej av mina safter.

Andetagen mot mina blygläppar känns som smekningar och när tungan träffar klitoris har jag svårt att vara tyst. Tungan cirklar några gånger runt kåtknappen innan han börjar slicka mej med bestämda drag över klitoris på samma gång han smeker och nyper i mina hårda bröstvårtor. Hjärtat bultar av kåthet i bröstet, och jag gnider frenetiskt min våta fitta mot hans ansikte och näsa för att få mer. Tungan sveper om och om igen över min svullna klitoris och tanken på hur skönt det är att få sitta på mannens ansikte och bli slickad, gör att jag slungas mot en hård och lång orgasm.

fruns lust, slicka fitta, våt kåt
Lånad

Kuken står som ett järnspett

Efter att orgasmen ebbat ut drar jag av mannens kalsonger och låter en stenhård kuk komma ut i friheten. Kuken står som ett järnspett, hård och stor, och nästan darrar av kåthet. Jag greppar tag i den, och runkar några långsamma drag innan jag för den mot min våta längtande fitta som vill ha kuk. Mannen stönar när ollonet gnids mot min våta mynning, men hasar sej ner från sängen och drar mej med. Han vänder mej om och låter kuken nosa lite i öppningen innan han tränger in i våtheten med kraft. Vi flämtar båda och jag kvider fram hur skönt det är. Mannen tar tag i mina höfter och börjar stöta djupt och hårt. Jag lägger ihop mina ben och kuken träffar skönpunkten. Jag stönar och juckar emot honom så gott jag kan, och han tar mina tunga bröst som gungar under mej i sina händer. Han knullar mej med djupa hårda stötar och det tar inte länge innan jag känner hur satsen pumpas ut djupt inne i min krampande fitta.

Författare: Fruns lust

En gift kvinna på 40-50 år som börjat återupptäcka sin sexualitet. Följ med in i sänghalmen på sköna onanistunder, ta del av sex med min älskade make och och häng med på resan i sexleksakernas och fantasins värld.

8 reaktioner till “Skönt sex efter en torr sommar”

  1. Ännu en helt fantastisk sex!! 😍
    Är det något jag har som favorit är det när kvinnan sitter på ansiktet. Jag blir mer tillfredställd av att ge än att ta.

    Gilla

Lämna en kommentar

Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång