Dröm-orgasm

Vi kysser varandra hetsigt, händer som far över varandras kroppar, upphetsning som utbyts till ren och skär kåthet, en hand som fjäderlätt drar över mina släta kåta heta blygläppar.

I nästa sekund finner jag mej på alla fyra, med min runda mjuka rumpa i vädret och ryggen vänd mot mannen. Jag backar mot hans ben, och när mina våta blygläppar rör vid benet går det stötar av kåthet genom mej. Jag gnider mina våta blygläppar mot benet, känner hur jag väter ner honom med mina fittsafter. Mannen smeker mina runda skinkor ömsom mjukt, ömsom hårt och särar på skinkorna.

Jag sänker mej ännu lite neråt, känner hur benet träffar ännu bättre min klitoris och jag gnider mej sakta med kåtbultande hjärta fram och tillbaka. Fittan skriker av kåthet och jag gnider mej lite fortare och orgasmen sköljer över mej med full kraft medan fittan krampar av orgasmen.

Hjärtat bankar, jag hör mina egna flämtningar, fittan kramar och pulserar…. Och jag vaknar! Jag känner hur orgasmen sakta ebbar ut och andhämtingen blir normal.

Det här är alltså upplevt på riktigt att jag vaknar av att jag är mitt uppe i en orgasm efter en sexdröm. Det går i perioder hur ofta det händer, men flere gånger per år, ibland till och med 2 nätter i rad. Nu är jag nyfiken på om det finns läsare som upplever/ har upplevt detta?

Författare: Fruns lust

En gift kvinna på 40-50 år som börjat återupptäcka sin sexualitet. Följ med in i sänghalmen på sköna onanistunder, ta del av sex med min älskade make och och häng med på resan i sexleksakernas och fantasins värld.

10 reaktioner till “Dröm-orgasm”

 1. Hej!

  Har absolut vaknat upp mer än en gång i slutet av en sexdröm med känsla av att jag är påväg att komma. Är dock kille och behöver stimuleras. Men de gånger jag vaknar med känslan, så är strålarna inte många drag i skaftet bort!

  Gillad av 1 person

  1. Härligt att höra att även män iaf kommer väldigt nära utlösning i drömmen. Brukar du försöka somna om, eller ”måste” du få utlösning för att kunna fortsätta sova?

   Gilla

   1. För egen del så vill jag alltid få ett avslut! Ibland avslutar jag själv och ibland när det känns rätt kan jag stanna upp och väcka frun oralt innan vi tillsammans kommer hårt i natten ❤️

    Gillad av 1 person

  1. Någongång har det hänt att jag vaknat just innan jag kommer, och självklart känner jag mej upphetsad, men om det är mitt i natten så somnar jag nog om utan att få orgasm. Om det är på morgonkvisten så letar nog sej handen ner för att smeka, eller så väntar jag att mannen vaknar 😉

   Gilla

 2. Ja jag upplevt/upplever detta då och då.
  Har vaknat av att jag ligger och smeker min fitta någon gång.
  För ett tag sen vaknade jag precis när det gick för mig och blev jättekåt av det så de kom en liten fontän ur mig.

  Gillad av 1 person

 3. Ja jo det har hänt då och då.
  Någon gång så har jag väckt både mig själv och Stefan av att jag stönar ljudligt när det går för mig i sömnen.
  Dock så har inte Stefan varit speciellt sen på att ” ta tillfället i akt ” så att säga och fortsätta …

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s