Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Cecilia går på sexklubb

Gästande stjärnor / Cecilia

För ett par år sen så hamnade jag tillsammans med en vän på en privat sexklubb i södra delarna av England. Hur det kom sig att vi kom dit är en helt annant minne… 

Även om jag är lesbisk så har jag så länge jag minns gått i gång på att se män spruta. Älskar att se sprutande kukar, ofta som jag just kollar på den typen av porr… 

Men åter till minnet. 

Jag och min vän hade blivit inbjudna till en privat sexklubb där man endast kom in som betalande medlem i vanliga fall. Det var både par och singlar, män som kvinnor som var där just bara för en sak , sex. Vi kom till klubb lokalen en liten stund innan den skulle öppna dörrarna för medlemmarna. 

Där fans olika rum med olika nischer , bdsm rum , madraserade golv , kaklat med en toalett m.m Sen fanns det ett rum som jag gick igång på direkt ..Ett rum med flertalet stolar och i mitten var det som en plexiglas bur. Direkt fick jag en idé… 

Tiden var inne och medlemmarna börjar strömma in, en efter en. Par i sexiga kläder eller helt nakna, singel män med både stora och små kukar, kvinnor med alla möjliga strl på brösten. Jag och min vän klädde av oss nakna och gick år vart sitt håll. Hon mot bdsm/kinky hållet och jag hade blicken på plexiglas buren.

Jag gick in och satte haspen för så ingen kunde komma in och röra mig. La mig ner på den svarta maddrasen, började sakta smeka min kropp. Dröjde inte länge förrän jag hade flertalet män som stod och runkade runt om mig. Fanns någon kvinna där med och även ett par som tittade. 

Jag gick igång stenhårt på det och sakta men säkert började jag onanera för dom. En efter en av herrarna började spruta sperma över glaset, jag blev allt kåtare och kåtare av att se all sperma. Tog en stund men till slut var där även min tur att få spruta. Det bara totalsvartna för ögonen och benen började skaka sen kom jag så hårt och der bara sprutade ur fittan på mig. 

För många av männen var detta klimax och plexiglaset blev helt täkt av sperma… En efter en började dom droppa av där ifrån och jag kunde smita ut och leta upp min vän. 

Hittade henne i det kaklade rummet, hon tittade på ett par som hade wetsex, hon såg verkligen jätte kåt ut och hennes händer var på olika ställen på hennes kurviga kropp. 

Jag fick snabbt en idé , samtidigt som jag sa hej till henne. Jag frågade om hon kunde kolla om jag hade trampat på något. Så hon satte sig på huk samtidigt som jag lyfte upp benet. 

Precis när jag skrevade som mest så släppte jag efter och kisset sprutade ur mig och ner över hennes bröst. Hon tände direkt och började smeka sin fitta. 

Medlemmarna runt i kring oss började titta medans jag kissade på henne, någon tog mod till sig och började kissa på oss. 

Men de flesta bara tittade. 

Hon reste sig upp och såg helt överrumplad ut men samtidigt lyste kåtheten i hennes ögon. Hon tog min hand och drog med mig till ett privat rum och stängde dörren om oss. 

Där inne hade vi bland den skönaste sexet jag haft i hela mitt liv. 

Vi trodde vi var ensamma men när vi kom ut där ifrån förstod vi att allt hade kunnat se på alla tv skärmar runt om i hela klubblokalen. 

Vi raffsa fort åt oss våra kläder och försvann där ifrån. 

Författare: Fruns lust

En gift kvinna på 40-50 år som börjat återupptäcka sin sexualitet. Följ med in i sänghalmen på sköna onanistunder, ta del av sex med min älskade make och och häng med på resan i sexleksakernas och fantasins värld.

En tanke på “Cecilia går på sexklubb”

  1. Oj vilken härlig läsning !
    Det där är något jag och min man skulle vilja göra. Både se och delta i. Hade varit väldigt sexigt. Gillar att du vågar publicera lite mer vågade/kinky saker med.
    Det gillar vi !

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: