Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Onani när ingen är hemma

När man för en gångs skull har turen att få vara ensam hemma en stund på dagen, ja då måste man ta vara på de tillfällen som ges. Längs med hela förmiddagen hade jag det där pirret i kroppen och jag kom på mej själv flere gånger att stitta och trycka min fitta mot skrivbordsstolen medan jag satt och jobbade.

När lunchrasten äntligen börjar är jag ordentligt upphetsad och jag har rent av lite svårt att bestämma mej hur, och med vad, jag vill göra det skönt för mej. Istället skuffar jag skjortan upp över mina bara bröst, låter fingrarna glida över min bara hud och och cirkulerar kring mina redan stora och styva bröstvårtor. För några sekunder önskar jag mej att mannen vore hemma och tog hand om mina bröstvårtor, som bara han kan.

Jag reser mej från stolen och går fram till sängen istället och lägger ena benet upp på madrassen och står med den andra kvar på golvet. Jag lägger mej i framstupa läge längs med kanten på madrassen, trycker skötet sakta mot madrassen på samma gång jag gungar fram och tillbaka, precis som när jag rider. Det är så skönt att låta den påklädda fittan gnidas mot madrassen och jag känner hur våt jag är fast jag inte ens känt efter. Det här är ett av de bästa sätten att onanera tycker jag.

Leksakslådan åker fram

Jag gnider mej en stund och kåtheten stiger och fittan vill ha mer. Jag drar fram vår leksakslåda och plockar fram min vibrerande löskuk. Jag leker att den är en en riktig kuk och jag slickar lite längs med skaftet innan jag tar den i munnen. Jag suger av den, på samma vis jag brukar suga mannens kuk, och gnider mej mot madrassen samtidigt. Upphetsningen vill få utlopp och jag lägger den på sängen, på samma ställe jag nyss gnidit mej mot madrassen, och sätter mej ner på den och börjar gnida mej mot den, med både leggings och trosor på. Fittan kramar till när jag lägger igång vibreringen och jag flämtar högt när vibrationerna träffar min upsvällda klitoris. Jag gnider och gnuggar min klitors allt häftigare mot kuken och känner att orgasmen inte är lång borta. Jag stänger av den för att inte komma på direkten.

Nya föremål att onanera med

Jag reser mej och går ett varv runt huset för att hitta nya saker att tillfresställa mej med. Blicken faller på trappräcket! Att jag aldrig tänkt på detta tidigare !? Jag lägger mej på mage och halar mej så långt bak tills jag känner att jag inte kommer längre. Försöker lite desperat få det att träffa min längtande klitoris som vill ha mer, men ger upp. Jag provar ännu en gång genom att resa mej på alla fyra och backar fast i stolpen, utan resultat. Jag svankar lite med ryggen och putar med rumpan och där!

onani, våt fitta, orgasm
lånad

Det träffar rakt på min klitors och jag stönar till, en ny och härlig känsla. Jag börjar sakta och lugnt gnida fittan mot stolpen med rumpan i vädret och den där kåtkänslan att någon står bakom mej och tittar på mej, infinner sej. Jag gnider allt hetsigare mot räcket och stönar, nyper mej lite i den ena bröstvårtan under skjortan och gnider mej ännu hårdare emot det hala räcket. Pulsen slår hårt och jag vet att om mannen nu kommer hem är det första han ser och hör är, hur frun gnider sej mot räcket och flämtar av kåthet. Tanken eggar mej ännu mer, jag gnider klitoris upp och ner allt snabbare och jag känner hur våt jag är innanför trosorna. Jag är så kåt och stönar allt högre och när orgasmen sveper över mej kommer ett litet skrik över mina läppar.

Side note: jag har aldrig berättat för mannen om min onani mot räcket, väntar med stigande upphetsning vad han har att säga om det ifall han läser detta;)

Författare: Fruns lust

En gift kvinna på 40-50 år som börjat återupptäcka sin sexualitet. Följ med in i sänghalmen på sköna onanistunder, ta del av sex med min älskade make och och häng med på resan i sexleksakernas och fantasins värld.

9 reaktioner till “Onani när ingen är hemma”

 1. Ska bli mycket intressant att följa hur du blir bemött och behandlad när mannen läser om din trapponani ;-)… jag vet hur jag behandlat dig om du var min fru ;-)…
  vilka föremål har du provat onanera med i livet? Nån favorit?

  Gilla

  1. Kanske det blir ett nytt inlägg om ”straffet” senare, vem vet 😉
   Jag hoppas ju att du hänger med länge ännu här på bloggen och nu har jag en fråga till dej: vad tycker du om idén att jag samlar alla frågor du ( och ev andra läsare ) har tex 1-2 veckor och gör senare ett eget inlägg med frågor och svar?

   Gilla

   1. Det kan absolut vara intressant, fördelen för dig och dina framtida läsare är att man snabbt kan läsa sig ikapp och bilda sig en bild av dig via inlägg.
    Upplevelsen blir mer personlig för dina läsare om du väljer att svara i kommentarerna, dialogen känns då närmare, man känner sig mer sedd av dig. Men båda funkar fint, du gör valet, vad du tycker bäst om samt vad du tror gynnar dig mest ur läsar synpunkt. Jag är mest nöjd ifall mina frågor besvaras på endera sätt .

    Gilla

   2. Tack för ditt ärliga svar! Jag fortsätter åtminstone tills vidare med att besvara här i kommentarerna ( återkommer till din föregående fråga lite senare ) Ha en lustfylld måndag 😉

    Gilla

  2. Hej A, hoppas du haft en lustfylld dag 😉 Som svar på din fråga:
   – som yngre testades nog det mesta från pennor, tandborstar, hårborstar, ljus och stolsben (upp o nervända stolar som jag red benen på)
   – fingrarna förstås
   – gnidit mej mot dynor, kuddar, täcken, madrasser, soffans och stolens armstöd, cykelsadel, manligt ben, wc-stolens lock, bordskanter, knoppen på en gammaldags soffa, shampoflaskor, trappräck, mannens Flesh Light och kukar
   – duschkranen( rinnande vatten ) men även bidédush ( strålen )
   – sexleksaker, både dildon och klitoriskittlare
   Det här är vad jag kommer ihåg nu 🙂

   Favorit: Känslan när jag gnider mej mot tex ett täcke, först med trosor, och sen utan, det är obeskrivligt skönt! Mannens Flesh Light var inte heller illa, gick hand i hand med en fantasi 😉

   Gilla

   1. Mycket härligt svar, ser framför mig hur du leker med dessa ;-)…

    Gillar du utmaningar? Om jag skulle ge dig uppdrag att prova olika före ännu och lämna en utvärdering här, skulle du göra det?

    Gilla

   2. Jag är inte den som kastar mej huvudstupa in i utmaningar utan att lite tänka efter först. Det här låter ju intressant måste jag medge, men vill nog fundera lite på det, ok? 🙃

    Gilla

   3. Go’morron A,
    ok, jag antar din utmaning men förbehåller mej rätten att neka om det är nåt jag tycker känns motbjudande (tex matråvaror) eller på annat vis inte bra. Ok?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: