Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Nya sexiga (under)kläder

Recension av Wearotique

En nyöppnad butik var du hittar kläder som gör att det pirrar till

Ifall ni ännu inte hittat till denna underbara butik, så rekommrnderar jag dej nu att ta en titt. Alltså vilket utbud!! Här finns något för alla smaker, eller nästan, utom då kanske den söta prydliga känningen att ha på släktmiddagen 😉 Som sagt, utbudet är enormt, och det som tilltalar mej mest är att här finns även sexiga underkläder för oss kvinnor som har (lite) mera former och kurvor. Dessutom har vi blivit tillängnade en egen kategori: Queen size. Behöver jag ens säga att bara det fick mej att gå och kära ner mej i den här butiken.

Här finns allt du bara kan tänka dej: Bh & trosor, korsetter, klänningar och kjolar, outfits till rollspel, ja vad som helst! Klicka in dej på nätbutiken och kolla utbudet, du kommer inte att bli besviken. Nämnde jag redan att även för honom finns det en massa härligheter. Väldigt hög kvalitet dessutom på alla plagg.

Nedan ger jag en liten smakbit på vad jag bland annat klickade hem: detta härligt sexigt röda 2 delade set och sexiga nätstrumpor. Ni minns kanske episoden med de förra stay-upsen, men dom här passar perfekt. Det röda setet passar mej ypperligt eftersom jag har former, så detta är väldigt praktiskt eftersom jag kan själv knyta trosorna i bägge sidor så att de sitter bra. Även BH delen knyts baktill. Behöver jag säga att även mannen gillar ?

sexiga underkläder
sexig, nätstrumpor

En annan gång kommer jag att visa ytterligare plagg jag klickade hem. Bör tilläggas att paketet kommer fort, är diskret och snyggt packat och betalningen sker smidigt med Klarna. OCH, som grädde på moset: Wearotique skickar paket förutom till Sverige ( utan fraktavgift !! ) till Finland, Norge och Danmark, dock mot en litenliten fraktavgift. Du kan behändigt ändra valuta till vad som passar dej bäst, som en liten vink till läsare i övriga Norden 😉

In och kolla utbudet och klicka hem lite läckerheter till midsommar, eller kanske frun / mannen snart fyller år och du vill överraska med ett mjukt och sexigt paket. Egentligen behövs inte några orsaker att klicka hem lite sexighet, så in och visa dem lite kärlek.

En nyöppnad butik var du hittar kläder som gör att det pirrar till

Författare: Fruns lust

En gift kvinna på 40-50 år som börjat återupptäcka sin sexualitet. Följ med in i sänghalmen på sköna onanistunder, ta del av sex med min älskade make och och häng med på resan i sexleksakernas och fantasins värld.

4 reaktioner till “Nya sexiga (under)kläder”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: