Midnatt

Tittar på klockan, 01:32, vänder mig på andra sidan och försöker somna om, kniper ihop ögonen och försöker få bort alla jobbrelaterade tankar och funderingar. Vänder och vrider mej, vem försöker jag lura egentligen… stiger upp och går på toa när blåsan gör sej påmind, och försöker sen somna om igen.

Tankarna far fram och tillbaka, om allt och ingenting, jobb, familj, vänner, släktingar, sex… Jag kniper hårt ihop ögonen fortsättningsvis och vill verkligen sova, men det verkar helt omöjligt. Istället far tankarna mer och mer mot sex och en viss upphetsning börjar ta vid i min trötta kropp. Trots att jag bara vill sova, känner jag hur mina blygläppar har svällt och att jag är våt.

Fingrarna hittar rätt

Jag ger upp mina ihärdiga försök att sova och pressar istället fittan mot täcket. Det går rysningar genom hela kroppen och jag låter ena handen leta sej till mitt bröst. Låter fingrarna lite försiktigt cirkla runt bröstvårtan, och mina tankar går till hur skönt det är när mannen slickar mina bröst och vårtor. Det är inte alls lika skönt med egna fingrar, men i brist på annat…

Jag halvsätter mej upp I sängen och gnider min trosbeklädda fitta mot täcket. Det är lite svalt i rummet och bröstvårtorna står rakt ut. Jag gnider mej mot täcket, långsamt, och masserar ena bröstet. Små suckar fyller rummet och det är härligt att veta att ingen kan höra.

Jag lägger mej på rygg och smeker blygläpparna ovanpå trosorna, låter fingrarna glida I ljumskarna, vilket ger mej rysningar över hela kroppen, innan jag låter dem vandra tillbaka till fittan. Trosorna är fuktiga och jag låter handen glida in under troskanten och ner mot mitt kön. Fingrarna nuddar vid mina svullna rakade blygläppar och ett tyst stön kommer över mina läppar. Våtheten gör sej påtaglig och fingrarna blir fuktiga. Trosorna känns nu överflödiga och jag tar dom av mej.

Jag lägger mej lite på sidan och lyfter det övre benet upp mot väggen och smeker blygläpparna bakifrån. Fingrarna letar sig mot min våta öppning och glider in utan svårigheter. Jag suckar förnöjt och juckar lite med underlivet mot fingrarna. Knullar mej ett tag, men ställningen är inte den bästa när jag inte har en löskuk som sällskap.

Rumpan putar upp

Jag lägger mej istället på rygg och låter fingrarna glida runt i min våthet ett tag innan jag börjar smeka min svullna klitoris. Jag stönar sakta, önskar att jag hade en tunga istället på min kåtknapp. Jag masserar och gnider och jag känner hur det börjar vara nära orgasm. Jag hejdar mej, vänder mej på mage och skjuter min runda fylliga rumpa upp i vädret. Det är en ställning som jag älskar, känner mej väldigt utlämnad att veta att man har rak insyn på fittan om man står bakom mej.

Med nästan darrande fingrar smeker jag blygläpparna och klitoris, snabbare och snabbare. Hjärtat bankar fort och det behövs inte mycket för att orgasmen sköljer över mej.

onani, fitta
Lånad

Författare: Fruns lust

En gift kvinna på 40-50 år som börjat återupptäcka sin sexualitet. Följ med in i sänghalmen på sköna onanistunder, ta del av sex med min älskade make och och häng med på resan i sexleksakernas och fantasins värld.

4 reaktioner till “Midnatt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: