Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Avsugning i duschen

avsugning, sex

Av vissa orsaker så hamnade vi i dushen igen igår tillsammans. Snabbt insåg jag att mannen var mer än redo för nya äventyr trots det häftiga sex vi hade haft kvällen innan.

Han smög upp bakom mej medan jag tvättade håret, gned sin styva kuk mot mina skinkor. Medan jag sköljde ur shampoot, stod han brevid och runkade sin styva kuk lite lätt.

Vi kysstes och jag böjde mej ner och sög och slickade på hans bröstvårtor, så som jag vet att han gillar. Stönet lät inte vänta på sej, och han smekte mina styvnande bröstvårtor på samma gång.

Jag kysste ner längs magen, satte mej på huk framför honom, kysste hans ben upp mot kuken som stod som ett hårt spett och bara väntade på beröring. Fjäderlätta kyssar på sidan om pungen, på pungen och några retsamma slick längs med kukskaftet. Jag tittade honom djupt i ögonen när jag särade på mina läppar och tog honom hela vägen in i munnen.

Han stönade långt ner i halsen och jag sög honom girit. Smekte pungen på samma gång jag höll ett stadigt tag om kuken och runkade och sög samtidigt. Mannen stönade och jag sög glupskt, älskar att suga min mans kuk och höra honom stöna. Det gör mej oerhört upphetsad! Jag kände själv hur fittan började sava, medan jag sög och mannen stönade. Jag sög hårdare och hårdade och mannen stönade att han vill komma över mina bröst. Jag tog kuken ur munnen och runkade några drag innan satsen landade på mina bröst. Jag lät ollonen leka kring min bröstvårta och sperman som landat där.

När mannen duschat klart, rakade jag min fitta och kände hur plaskande våt jag var. Jag lät fingret cirkulera ett varv runt min klitoris och kände hur upphetsningen steg i kroppen. Jag skruvade upp kranen och lade mej till rätta på rygg under den med båda benen upp mot väggen. Strålen träffade mina nyrakade och lena blygläppar. Jag juckade med underlivet uppåt och särade på mina ben så mycket jag kunde. Strålen hamnade perfekt mot min klitoris och fittmusklerna drog ihop sej på en gång. Kåtheten steg och pulsen dunkade i öronen, och jag kom i en lång orgasm och kunde inte låta bli att stöna högt av njutning. Jag undrar om mannen hörde? I alla fall sa han ingenting när jag återvände till honom.

Författare: Fruns lust

En gift kvinna på 40-50 år som börjat återupptäcka sin sexualitet. Följ med in i sänghalmen på sköna onanistunder, ta del av sex med min älskade make och och häng med på resan i sexleksakernas och fantasins värld.

4 reaktioner till “Avsugning i duschen”

 1. Jag säger det igen, du är så molande när du skriver, man känner sig nästan närvarande, underbar känsla att bli så fångad av dina texter.
  Får man ha önskemål? Man blir ju så nyfiken höra lite detaljer kring ditt utseende och dig, kanske du lyckas smyga in det i texten som du gjorde med din lite runda rumpa.:-) mer sånt då blir det oemotståndlig läsning…
  hur känns dina bröst i hans händer? Eller hur dina safter smakar på dina fingrar…
  som sagt du skriver sjukt bra redan…
  vi talade om bilder igår och du svarade i framtiden kanske, respekt för det. Vad är det du hindras av? Att du ska våga eller rädd att blotta för mycket av dig? Själsligt och fysiskt.
  Hoppas du uppskattar mina tankar och funderingar;-)

  Gillad av 1 person

  1. Go’morrn A, tack igen för din ärliga och raka feedback, väldigt uppskattat. Jag lägger den absolut bakom örat och försöker i ett framtida inlägg beskriva mej själv lite mer.
   Jag har mina orsaker till att bilder inte kommer riktigt ännu, men som sagt, ev en vacker dag. fram till dess hoppas jag du istället kan njuta av mina texter och fly vardagen för en liten liten stund:)

   Gilla

   1. Hej
    Uppskattar verkligen dina svar, även här är det välformulerat och ärligt. Det gör att man får känslan av att man är en del av dina texter eller hur jag nu ska beskriva det. När du är mottaglig för önskemål och tankar så kanske jag slänger in fler sådana framöver, vi får se. Vill ju inte pressa dig utan låta dig skriv av dig i lugnan ro. Det kommer bli mycket spännande att höra mer om dig, det kommer definitivt öka kåthetsindikatorns värde ;-).
    Du gör hur du vill med bilderna, det enda jag vill att du ska känna är att det är kravlöst, utan förväntan och att det inte är dåligt självförtroende eller annat som hindrar dig. Utan det ska göras av lust och möjlighet att tillfredsställa, både dig och andra.
    Du är fri att fråga din läsare saker om du blir nyfiken, antingen om mig eller hur texten tolkades och hur resultaten av den blir. Om nyfikenheten slår till.

    Gilla

   2. Hej igen A, jag är alltid öppen för önskemål och tankar, och man kan dela dem med mej till min mail om man så vill. Håll utkik efter onsdagens inlägg, kanske där finns några små nya ledlådtrar 😉
    Ha en fin myskväll!
    -Linn

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: