Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Morgonen därpå

Det är så skönt att jag flämtar högt, och roterar med höfterna för att försöka komma närmare fingrarna som smeker min plaskvåta släta fitta bakifrån. Fingrarna stannar upp ett ögonblick och jag känner otåligheten krypa i skinnet och försöker backa upp mot fingrarna för att få känna smekningarna igen. De nuddar vid mina blygläppar och jag stönar till, vill ha mer, vill känna hur de gnider och retar min klitoris. Jag är så våt att det rinner fittsafter längs med ena låret, och det plaskar när fingrarna dansar på klitoris.

Jag rycker till när en dask landar på ena skinkan, och sedan en till och en röst väser: -”det är visst nån som är riktigt kåt.” Sekunden efter pressas flera fingrar in i mej och jag stönar högt av njutning när fingrarna knullar mej snabbt och vant innan de ingen dras ut för att smeka och egga min känsliga klitoris.

Fittan ovanför ansiktet

Pulsen slår hårt, och hela jag är som en fiolsträng när jag sekunden senare slår upp ögonen och jag känner omedelbart hur kåt jag är av drömmen. Det senste jag minns från drömmen är att jag sitter med min plaskvåta fitta ovanpå mannens ansikte och han lapar i sej av mina safter med en mjuk och eggande tunga som han låter cirkla runt klitoris och som får mej att gny och gnida mej mot honom och tungan.

Pulsen återgår sakta till det normala, men kåtheten kryper i kroppen trots orgasmen igårkväll. Jag pressar ihop låren och då gnids klitoris skönt och jag flämtar sakta till. Med den senaste bilden på näthinnan med min fitta som slickas av mannen, letar jag snabbt fram sköna korta porrklipp med facesitting var kvinnan står på alla fyra med ryggen bort från mannen, precis som i drömmen.

Jag ser på några klipp och lyssnar till kvinnornas stön. Fast jag är kvinna så går jag igång på att höra andra kvinnor stöna och flämta, bara det låter äkta, och känns äkta. Min egen puls stigen igen medan jag ligger där på sida med täcket mellan benen och ömsom trycker mej mot täcket, och ömsom kniper ihop låren för att få friktion mot klitoris. Jag är så kåt och känner att trosorna är fuktiga i grenen av mina safter.

Jag är våt och hal

Efter en stunds tittande känner jag att jag måste få känna på mej själv, känna om jag verkligen är så våt som jag tror, och måste få smeka min klitoris som värker av kåthet till en orgasm.
Jag vänder mej på rygg, sparkar täcket åt sidan och smeker mina styva bröstvårtor innan jag låter ena handen glida ner mot underlivet och för att smeka fittan ovanpå trosorna. Mina ögon är slutna, och jag hör min egen tunga andhämtning och jag fantiserar att det är mannen som smeker mina bröst och blygläppar.

Jag kan inte hålla mej längre och låter ena handens fingrar glida in under mina trosor och smeker mina yttre blygläppar. Ett tyst stön kommer över mina läppar, och jag längtar efter mannen, hans varma, trygga och sköna tunga som vill äta mej, smaka på min fitta och ge mej en skön orgasm. Tyvärr är han inte hemma och jag får nöja mej med egna fingrar som smeker, leker, retar och känner hur våt jag är. Mina fittsafter har gjort även mina yttre blygläppar våta och hala.

Orgasmen ligger redan på lur och med ett lätt tryck pressar jag två fingrar in mellan blygläpparna och ner mot springan. Jag känner hur varm och våt jag är, och smeker fingrarna upp mot klitoris. Min andhämtning övergår i små flämtningar medan två fingrar cirklar runt min svullna klitoris och andra handen smeker ena bröstet. Jag är så kåt och fantiserar att mannen står i dörröppningen och ser hur jag ligger där med särade ben och smeker mej själv innanför trosorna och stönar.

Fingrarna dansar fjäderlätt runt i min våta fitta för att sedan igen gnugga sakta och försiktigt med våta fingrar över klitoris. Den sväller ännu mer och mina andetag är närmast flämtningar när orgasmen sköljer över mej och känslan är så stark att jag lyfter rumpan upp från madrassen för att fingrarna äntligen ska trycka ordentligt hårt över klitoris. Mina ben darrar och jag kommer och kommer och kommer och det känns som kroppen svävar ovanför madrassen.

onani,  masturbation,  våt fitta,
Lånad

Författare: Fruns lust

En gift kvinna på 40-50 år som börjat återupptäcka sin sexualitet. Följ med in i sänghalmen på sköna onanistunder, ta del av sex med min älskade make och och häng med på resan i sexleksakernas och fantasins värld.

En tanke på “Morgonen därpå”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: