Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Fingrar i fittan

Jag kryper ner under svala och sköna lakan, mannen sover djupt hör jag. Han skall upp tidigt nästa morgon på jobb, jag har ännu några dagar semester. Jag känner hur det svala täcket trycks mot mina nyrakade blygläppar, och kan inte motstå att trycka mej lite grann mot det och det känns såååå skönt. Efter gårdagen har min fitta varit svullen och kåt efter att jag sugit av mannen i duschen efter att han tidigare på dagen meddelat att han kommer att spruta ner mej på ett eller annat vis.

Lusten vaknar

Jag försöker somna, men tankarna går om och om igen till gårdagen, hur mannen hade stönat så skönt när kuken gled mellan mina läppar. Mannens stön får igång mej, alltid. Hela sommaren har tyvärr gått i olustens tecken av olika anledningar jag inte nu kommer att gå in på, men hans stön gjorde att lusten vaknade till liv djupt inne i mej.

Medan jag ligger där under täcket och försöker lyssna om han är vaken eller ej, tänker jag på hur tungan spelade mot ollonet medan jag tittade honom djupt i ögonen. Hans tysta stönanden, sakta juckande in i min mun. Mina läppar som omslöt hans stenhårda kuk, tog hela honom i munnen, lekte med tungan över kuken medan jag sög, allt medan jag fortsättnigsvis tittade in i hans kåta ögon, och märkte att jag även själv stönade. Jag älskar att suga kuk och det gjorde mej även nu upphetsad och svullen.

Fingrarna smeker mina blygläppar

Mannens andetag är lugna, han sover. Jag rör mej lite försiktigt mot det svala täcket jag har dragit in mellan benen och det går sköna stötar mellan mina ben. Jag gnuggar mej sakta och försiktigt mot täcket för att inte väcka mannen. Vår säng gungar väldigt enkelt, och jag minns plötsligt en morgon när jag själv vaknade av att sängen gungade i takt med mannens sköna morgonrunk. När han märkte att jag vaknat började han stöna högre, han var märkbart kåt och ville spruta. Han kröp upp bakom min nakna runda rumpa och särade med ena handen lite på mina skinkor medan han runkade kuken mot mej. Det tog inte många drag innan jag kände hur hans varma sats landade mellan mina skinkor och rann ner mellan mina blygläppar.

Detta kåtade nu upp mej ännu mer där jag låg och jag vände mej på rygg och lät fingrarna smeka mina bröstvårtor som styvnar som på kommando. Fingrarna fortsätter färden ner mot magen och mina savande blygläppar. Ett tyst stön kommer över mina läppar när fingrarna försiktigt smeker mina svullna blygläppar. Mannen rör sej lite, jag håller andan och väntar lite ifall mannen vaknat. Jag kan dock inte avgöra om han ännu sover eller är vaken, men min upphetsning gör att jag inte längre bryr mej, jag vill bara smeka mej till en skön och efterlängtad orgasm!

Två fingrar smeker mitt inre

Jag fortsätter smeka mej, hör hur min andhämtning är tung. Ifall mannen är vaken kan han inte missta sej på vad jag gör. Ena handen drar huden ovanför klitoris uppåt och den andra handen trycker sej in innanför de inre våta blygläpparna och fångar upp fittsafter innan de smeker upp på klitoris. Jag stönar tyst när de nuddar vid klitoris, smeker mej själv runt runt för att sen igen smeka den. Pulsen dånar i mina öron, och jag uppfylls av en härlig känsla av att äntligen känna mej kåt och upphetsad igen!

Jag kan inte hålla mej längre, utan låter ett finger glida in i min våta fitta. Fittmusklerna kramar om fingret medan jag drar det in och ut några gånger innan jag pressar in ännu ett finger. Det är så skönt och jag kupar handen över klitoris på samma gång jag fingerknullar mej själv och flämtar. Jag känner hur fingrarna hittar den känliga punkten inne I min varma och våta fitta och jag trycker på den några gånger och jag slungas iväg mot en mycket efterlängtad orgasm.

Författare: Fruns lust

En gift kvinna på 40-50 år som börjat återupptäcka sin sexualitet. Följ med in i sänghalmen på sköna onanistunder, ta del av sex med min älskade make och och häng med på resan i sexleksakernas och fantasins värld.

6 reaktioner till “Fingrar i fittan”

  1. Vet inte hur många gånger jag läst denna nu, blir lika upphettsad varje gång.
    När jag läste den andra och tredje gången hade jag handen mellan benen, det var väldigt vått.
    Du skriver så målande att man bara trånar efter att få suga en kuk och känna sperman i munnen…
    mmmmmhhh

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: